Uutiskirje marraskuu 2014
www.studentum.fi
Katsele nettiversiota www.studentum.fi
Etusivu   |    Löydä koulutuksesi   |    Koulutushaku   |    Hakijalle   |    Opiskelijalle
Studentum.fi
Amiedusta oikeaa osaamista
Amiedu
Amiedussa saat ammatin, pätevöidyt tai kehität itseäsi. Amiedussa opiskeleminen on joustavaa ja motivoivaa, sinua odottavat pätevät kouluttajat ja viihtyisät sekä modernit tilat.
Tässä esimerkkejä Amiedun runsaasta koulutustarjonnasta: isännöinnin ammattitutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, välinehuoltajan ammattitutkinto nuorille aikuisille, taloushallinnon ammattitutkinto ja markkinointiviestinnän ammattitutkinto.

Tutustu Amiedun laajaan koulutustarjontaan.

Ota yhteyttä Amieduun
Reissaa ja työskentele ulkomailla – The ultimate experience
European Bartender School EBS
Baarimikon koulutus European Bartender Schoolissa antaa sinulle mahdollisuuden reissata ympäri maailmaa, rahoittaa opintoja, saada uusia kavereita, luoda tärkeitä verkostoja, tehdä rahaa ja mikä tärkeintä: pitää hauskaa!

Suorita baarimikon koulutus Barcelonassa, Lontoossa, Sydneyssä, Phuketissa tai jossakin muussa 12 EBS:n kouluista eri puolilla maailmaa. EBS:lta löydät myös opiskelijoille tarkoitetun työpaikkaverkoston, josta löytyy viikoittain jopa 30–40 työpaikkaa ympäri maailman! Mitä vielä odotat?

Ota yhteyttä European Bartender Schooliin
Varmista paikkasi visuaalisen alan opinnoissa – Yes you can!
Kymenlaakson Opisto
Kiinnostaako visuaalisen alan opinnot? Kymenlaakson Opistossa on nyt haku päällä!

Seuraavat alkavat koulutukset:
Valokuvauslinja
Kuvataidelinja
Sarjakuvan ja kuvittamisen linja

Koulutukset kestävät koko kevätlukukauden, 7.1.–22.5.2015.

Ota yhteyttä Kymenlaakson Opistoon
Haku kauneusalan koulutuksiin on päällä
Koulutus-Center
Koulutus-Center haluaa opetuksellaan inspiroida ja motivoida oppilaitaan saavuttamaan sen osaamisen ja ne taidot, jotka ovat tehneet koulusta valmistuneista oppilaista menestyjiä kauneusalalla – jo 30 vuoden ajan.

Ensi keväänä alkavat koulutukset:
12.1 Great Cut Academy – hiusalan perustutkinto
9.2 Make-Up Artist Academy -meikkaaja-maskeeraajakoulutus
16.3 Styling Academy -stailauskoulutus

Hyvä ammattitaito on parasta pääomaa.

Ota yhteyttä Koulutus-Centeriin
Meikkaajan ilta- ja viikonloppukurssi Helsingissä
MAKE UP FOR EVER Academy
MAKE UP FOR EVER Academyn meikkaajan ilta- ja viikonloppukurssi alkaa 9.1.2015. Kurssin kesto on 15 viikonloppua ja se toteutetaan Helsingissä.

Meikkaajakurssilla käydään läpi kaikki kauneusmeikkaukseen liittyvät asiat asiakasmeikkauksesta kuvauksiin. Kurssin hinta on 3200 euroa (sisältää ALVin), johon sisältyy kaikki kurssilla käytettävät perusmeikkaustuotteet.

MUFE Academy offers a make-up course also in English!

Ota yhteyttä Make Up For Ever Academyyn
Yksi maailman parhaimmista yliopistoista
Tarton yliopisto
Haluaisitko päästä opiskelemaan yhdessä maailman arvostetuimmista korkeakouluista? Tarton yliopisto on lisäksi maansa suurin ja vanhin yliopisto!

Opiskele muun muassa kauppatieteitä, lääketiedettä tai äänitekniikkaa englannin kielellä. Aidosti kansainvälisessä yliopistossa on myös tiivis suomalaisyhteisö. Tartossa tapahtuu aina jotain – tule ottamaan itse selvää!

Ota yhteyttä Tarton yliopistoon
Haku käynnissä Estonian Business Schoolissa
EBS - Estonian Business School
Estonian Business School tarjoaa englanninkielisiä kauppatieteen yliopistotason opintoja Tallinnassa ja Helsingissä. Helsingin kampuksella Ruoholahdessa kansainvälisen liiketalouden kandidaattiohjelman lisäksi avataan maisteriohjelma tulevana syksynä. EBS Helsingin sivutoimipisteen kautta voi hakea myös EBS Tallinnaan.

Valintahaastattelut järjestetään tammikuun alussa, sekä kesä-, heinä- ja elokuussa. Tutustu opinto-ohjelmiin ja hakuohjeisiin.

Ota yhteyttä Estonian Business Schooliin
Viittomakielen ohjaajaksi Kuopiossa!
Pohjois-Savon opisto
Haaveiletko ammatista viittomakielen parissa? Haluaisitko työskennellä ihmisten keskuudessa esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa tai henkilökohtaisena avustajana? Pohjois-Savon opistossa alan opiskelu onnistuu rauhallisessa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Halutessasi voit asua opiston asuntolassa ja nauttia ruokapalveluista.

Kansanopiston puolella syksyllä alkavat linjat:
Eläintenkouluttajalinja
Kuvataidelinja
Sisustussuunnittelun linja

Ota yhteyttä Pohjois-Savon opistoon
Lähde ulkomaille opiskelemaan!
Veridium Education
Unohda stressi ja vietä kevääsi rauhassa tietäen, että sinulla on jo opiskelupaikka korkeatasoisessa eurooppalaisessa tai yhdysvaltalaisessa yliopistossa.

Veridium Educationin kautta voit opiskella lääketiedettä, eläinlääketiedettä, hammaslääketiedettä tai oikeustiedettä huippuyliopistoissa. Urheilun ammattilaisille on tarjolla myös urheilustipendejä jenkkeihin!

Ota yhteyttä Veridium Educationiin
Opiskele lähihoitajaksi iltakoulutuksessa
Loimaan ammatti- ja aikuisopisto
Kiinnostaako sinua sosiaali- ja terveysala? Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa alkaa 31.3.2015 lähihoitajakoulutus, joka toteutetaan iltaopiskeluna.

Opinnot muodostuvat lähiopetuksesta (kahtena iltana viikossa), itsenäisistä oppimistehtävistä ja työssäoppimisesta. Koulutus on maksuton, opiskelija maksaa vain näyttötutkintomaksun (58 €).

Seuraa myös Loimaan ammatti- ja aikuisopiston muuta aikuiskoulutusta ja pysy ajan tasalla!

Ota yhteyttä Loimaan ammatti- ja aikuisopistoon
Studia 2014
STUDIA 2014

Suomen suurin nuorten opiskelu- ja uratapahtuma Studia kutsuu jälleen lukiolaisia ja toisen asteen opiskelijoita Messukeskukseen Pasilaan 2.–3. joulukuuta.

Ohjelmassa on tiukkaa asiaa ja kiinnostavia uratarinoita, lisämausteena rentoa meininkiä ja viihdettä! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten Liitto.
» Lue lisää
Studentum Roadshow
Studentum Roadshow on startannut jälleen ja jatkuu tammikuun loppuun saakka. Koko Suomen kattavan koulutuskiertueen aikana vieraillaan lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla ympäri maan.

Piipahda rohkeasti ständillämme, mikäli bongaat meidät lukiosta, varuskunnasta tai messuilta. Lue myös blogiamme, josta löydät tuoreimmat kuulumiset Roadshown liittyen.
» Lue lisää ja kurkkaa aikataulu
Studentum Diilit
Studentum-diilit ovat hyödyllisiä etuja ja vinkkejä sinulle, joka haluat tehdä opiskelijan arjestasi rikkaamman.

Älä turhaan pinnistele tiukalla opiskelijabudjetilla, vaan löydä diili, jonka ansiosta maksat tärkeistä ja tarpeellisista palveluista vähemmän. Studentum-diileillä säästät enemmän siihen olennaiseen − iloisempaan arkeen ja sinulle tärkeistä asioista nauttimiseen.

» If Kotivakuutus –10 %

» Oppikirjat Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkaille vähintään –10 %

» Esport Fitness, etusi 306 euroa
» Lue lisää Studentum-diileistä
Ammattilaisten haastatteluja
Ammattilaisten haastatteluja -sivulta löydät eri ammateissa ja työnkuvissa toimivien henkilöiden mielenkiintoisia haastatteluja, joissa he kertovat takana olevasta koulutuksestaan sekä urasta omassa ammatissaan.
» Lue ammattilaisten haastatteluja
Ammatinvalintatesti
Onko sinulla vaikeuksia päättää mikä ammatti sopisi parhaiten juuri sinulle? Tai etkö tiedä mitä eri koulutusvaihtoehtoja unelma-alallasi on?

Ei hätää! Tee Studentumin ammatinvalintatesti, niin näet, mille alalle voisit mahdollisesti sopia.
» Tee ammatinvalintatesti
FacebookInstagramTwitter
Studentum.fi somessa – Kuule ensimmäisenä koulutusmaailman uutiset!
» Facebook.com/studentum.fi
» Instagram.com/studentumfi
» Twitter.com/StudentumFI
Studentum.fi
Studentum Oy | Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
Poistu postituslistalta