Uutiskirje tammikuu 2015
www.studentum.fi
Katsele nettiversiota www.studentum.fi
www.studentum.fi
Etusivu   |    Löydä koulutuksesi   |    Koulutushaku   |    Hakijalle   |    Opiskelijalle |   Roadshow
Opiskele liikuntaneuvojaksi Vuokatin Urheiluopistolla
Vuokatin Urheiluopisto
Vuokatin Urheiluopistolta valmistuvat liikuntaneuvojat saavat hyvät valmiudet toimia liikuntaan liittyvissä työtehtävissä mm. matkailu- ja hiihtokeskuksissa. Erityistavoitteena on kouluttaa etenkin talvilajeihin erikoistuvia, innostuneita ja kannustavia liikunnan monitoimiosaajia. Urheiluopisto kuuluu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan, joka tarjoaa valmennukseen valituille urheilijoille loistavan mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja huippu-urheilu.

Preppauskurssi liikunta-alalle | Liikunnanohjauksen perustutkinto
Liikunnan ammattitutkinto | Hierojan ammattitutkinto
Valmentajan ammattitutkinto | Hiihdonopettajakoulutus

Suomen suosituimmat valmennuskurssit
Valmennuskeskus
Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä – joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla.

Kun ilmoittaudut valmennuskurssille, sinulla on mahdollisuus osallistua abikurssille veloituksetta. Tutustu kurssivalikoimaan!

Hyödynnä frendialennus! Ilmoittaudu valmennuskurssille kavereidesi kanssa – ale jopa 15 %.

Lähde ikimuistoiselle kielikurssille Maltan aurinkoon!
EF Education First
Opi englantia samalla, kun sukeltelet Välimeren kirkkaansinisissä vesissä tai tutustut brittivallan aikaisiin historiallisiin nähtävyyksiin. Ympäri maailmaa saapuvat oppilaat takaavat kansainvälisen opiskelijatunnelman ja asiantuntevat opettajat pitävät huolen, että opiskelu säilyy mielekkäänä.

Valitse sopiva aloitusajankohta sekä pituus ja valmistaudu elämäsi seikkailuun. Lue lisää täältä!

Viittomakielen ohjaajaksi Kuopiossa!
Pohjois-Savon opisto
Haaveiletko ammatista viittomakielen parissa? Haluaisitko työskennellä ihmisten keskuudessa esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa tai henkilökohtaisena avustajana? Pohjois-Savon opistossa alan opiskelu onnistuu rauhallisessa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Halutessasi voit asua opiston asuntolassa ja nauttia ruokapalveluista.

Kansanopiston puolella syksyllä alkavat linjat:
Eläintenkouluttajalinja
Kuvataidelinja
Sisustussuunnittelijan linja alkaa syksyllä 2016

Lähde ulkomaille opiskelemaan!
Veridium Education
Unohda stressi ja vietä kevääsi rauhassa tietäen, että sinulla on jo opiskelupaikka korkeatasoisessa eurooppalaisessa tai yhdysvaltalaisessa yliopistossa.

Veridium Educationin kautta voit opiskella lääketiedettä, eläinlääketiedettä, hammaslääketiedettä tai oikeustiedettä huippuyliopistoissa. Urheilun ammattilaisille on tarjolla myös urheilustipendejä jenkkeihin!

Amiedusta oikeaa osaamista
Amiedu
Amiedussa saat ammatin, pätevöidyt tai kehität itseäsi. Siellä opiskeleminen on joustavaa ja motivoivaa! Aloita uusi vuosi uuden merkeissä. Tässä esimerkkejä Amiedun koulutuksista:

Välinehuoltajan ammattitutkinto, liiketalouden perustutkinto nuorille aikuisille, tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, hitsaajan ammattitutkinto nuorille aikuisille ja kiinteistöpalvelujen perustutkinto.

Tutustu Amiedun laajaan koulutustarjontaan.

Ota yhteyttä Amieduun
Eiran aikuislukiossa opiskelet joustavasti
Eiran aikuislukio
Opinnot kesken? Haaveena valkolakki tai uusi harrastus? Eirassa on jokaiselle jotakin!

Eiran aikuislukiossa voit aloittaa lukio-opinnot milloin tahansa. Voit korottaa vanhoja arvosanojasi tai opiskella yksittäisiä aineita oman mielenkiintosi mukaan. Koko lukion voi myös suorittaa verkossa tai joustavasti lähi- ja verkko-opiskelua yhdistäen.

Lue lisää Eiran aikuislukiosta!

Opiskele Suomen kansainvälisimmässä korkeakoulussa!
Centria-ammattikorkeakoulu
Hae yhteishaussa 7.–27.1.2015:
Environmental Chemistry & Technology, Information Technology, Industrial Management, Business Management, International Business ja Nursing.

Joka viides Centrian opiskelijoista tulee ulkomailta, ja monikulttuurisuus antaa kiinnostavan lisän kampusten arkeen. Muista myös Centrian upeat vaihto-opiskelumahdollisuudet! Kansainvälisyys on sinulle kilpailuetu, jota myös tuleva työnantajasi taatusti osaa arvostaa!

Become a Bachelor of Social Services
Diak
Get an education that matters. Study social issues in an international context and make difference in people’s lives in local communities in different countries.

The specific focus of the programme is on community development work, having emphasis on people’s participation and empowerment, and on identification and fight against different forms of discrimination in societies.

Read more about the Degree Programme in Social Services.

Kouluttaudu muotialan ammattilaiseksi!
Fashion Model Agency
Oletpa sitten kauneuden alan maskeeraaja tai hiusalan osaaja, taiteellista silmää omaava muotialan ihminen, muoti- tai vaatetusalan opiskelija tai alasta kiinnostunut visionääri, Fashion Model Agency kouluttaa sinusta oikean moniosaajan mielenkiintoiselle muoti- ja viihdealalle.

Alkavat koulutukset tammikuussa 2015:
- Style Pro -stylistikoulutus, hae viimeistään 15.1. mennessä!
- Hair and Make Up Pro -jatkokoulutus, hae viimeistään 15.1. mennessä!

Ota yhteyttä Fashion Model Agencyyn
FacebookInstagramStudentumTwitter
Studentum Oy | Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
POISTU POSTITUSLISTALTA