Uutiskirje elokuu 2015
Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille. ##PreheaderTrack##
Avaa kirje selaimessa
Otavan Opisto
Lukio- ja peruskouluopintoja netissä

Otavan Opiston nettilukiossa voit opiskella koko aikuislukion oppimäärän etäopiskeluna. Nettilukiossa et ole sidoksissa lukukausiin, joten voit aloittaa opintosi mihin aikaan vuodesta tahansa ja edetä opinnoissa omassa tahdissasi.

Nettiperuskoulussa sinulla on mahdollisuus opiskella perusopetuksen oppimäärä. Se on tarkoitettu niille oppivelvollisuusiän sivuuttaneille, joilla ei ole vielä peruskoulun päättötodistusta.

Veridium Education
Oikeustieteelliseen ilman pääsykoetta

Takaa itsellesi menestyksekäs ura juristina ja opiskele eurooppalainen oikeustieteen tutkinto!

Veridium Education mahdollistaa kansainvälisen oikeustieteen opiskelun Tallinnan tai Helsingin kampuksella. Tutkinto tarjoaa laadukkaat tiedot ja taidot nopeasti muuttuvan ja globalisoituvan maailman tarpeisiin. Hae 14.8.2015 mennessä.

Erotu muista – valitse Tallinn University Law School!

Turvallisuusala, Kainuun ammattiopisto
Turvallisuustyötä ammattitaitoisesti

Ammatti turvallisuusalalta? Turvallisuusalan perustutkinto avaa ovet kasvavan turvallisuusalan monipuolisiin työtehtäviin ja väylän jatkokoulutukseen. Hae 9.8. mennessä, koulutus alkaa 1.9.2015.

Todistetusti ammattitaitoisemmin? Vartijan ammattitutkinto lisää asiantuntemustasi ja valmiuksia selvitä vaativimmista alan työtehtävistä. Hae 9.8. mennessä, koulutus alkaa 6.10.2015.

Bio Sculpture
Ammatiksi kynsiteknikko?

Bio Sculpturen kynsiteknikon peruskoulutuksen aikana opit monipuolisesti kynsimuotoilijan työssä tarvittavia tietoja ja taitoja. Katso kurssipäivät!

Koulutuspaikat: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Kuopio, Rovaniemi, Oulu ja Jyväskylä.

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja, joka sopii myös herkille käyttäjille. Valikoimassa on yli 170 värigeeliä.

Eiran aikuislukio
Opiskele joustavasti aikuislukiossa

Eiran aikuislukiossa voit opiskella lukiossa, peruskoulussa tai kaksikielisessä High Schoolissa. Voit myös korottaa vanhoja arvosanojasi tai opiskella yksittäisiä aineita oman mielenkiintosi mukaan. Koko lukion voi suorittaa myös verkossa tai lähi- ja verkko-opiskelua yhdistäen.

Lukio-opiskelu | High School
First Steps in Finland – maahanmuuttajan peruskoulu

Amiedu
Uusi suunta tai ammatti?

Hanki ammatillinen pätevyys joustavasti ja käytännönläheisesti Amiedussa. Voit valita itsellesi sopivimman tutkinnon laajasta tarjonnasta. Koulutuksiin on jatkuva haku ja opiskelu onnistuu myös työn ohessa. Tässä esimerkkejä tarjonnasta:

Merkonomi | Toimitilahuoltaja | Virastomestari
Peligrafiikka | Talonrakennusala

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto
Olisiko nyt oikea ikä opiskella?

Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa voit syksyllä opiskella mm. ICT-asentajaksi, tilanpidonjatkajaksi, logistiikan ja rakennusalan perustutkinnon tai artesaaniksi (kolme eri koulutusalaa).

Ammattitutkintoja ovat esimerkiksi perhepäivähoitaja, sähköasentaja ja tekstiiliala. Lisäksi erilaisia lupakursseja ja ammattipätevyyskoulutuksia. Tutustu tarjontaan!

Valmennuskeskus
Suomen parhaat valmennuskurssit

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä – joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan.

Ilmoittautuessasi valmennuskurssille, sinulla on mahdollisuus osallistua abikurssille veloituksetta. Tutustu kurssivalikoimaan!

Muista ilmoittautua valmennuskurssille 1.9.2015 mennessä ja hyödynnä ennakkovaraajan etu!

Kuopion talouskoulu
Talouskoulussa haku käynnissä!

Kuopion talouskoulu kouluttaa sinut matkailu-, ravitsemis- tai talousalan ammattilaiseksi joko peruskoulu- tai yo-pohjaisilla linjoilla. Haku on edelleen käynnissä, hae nyt!

Tutustu lisähaussa oleviin kokin, kodinhuoltajan ja toimitilahuoltajan koulutuksiin:

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto

Stadin ammattiopisto
Oletko sinä Stadin kovin?

Stadin ammattiopisto kouluttaa stadin kovimmat ammattilaiset esimerkiksi kone- ja metallialalla. Tutustu vielä avoimiin opiskelupaikkoihin niin peruskoulun kuin lukion suorittaneille ja toisen ammatillisen tutkinnon suorittajille.

Liity Stadin ammattiopiston joukkoon!

Yhteishaun lisähaun paikat
Erillishaku jo tutkinnon omaaville, kysy lisää!

FacebookInstagramStudentum.fiTwitter
Suomen suurin yksityinen tutkintokoulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta