Uutiskirje helmikuu 2016
Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille. Poistu postituslistalta
Avaa kirje selaimessa
Vuokatin Urheiluopisto
Opiskele liikunta-alalle Vuokatissa

Vuokatin Urheiluopistolta valmistuvat Liikuntaneuvojat saavat hyvät valmiudet toimia liikuntaan liittyvissä työtehtävissä mm. matkailu- ja hiihtokeskuksissa. Opiston erityistavoitteena on kouluttaa etenkin talvilajeihin erikoistuvia ja innostuneita liikunnan monitoimiosaajia. Opistolla yhdistät helposti opiskelun ja kilpaurheilun!

Liikunta-alan preppauskurssi Valmentajan at
HiihdonopettajakoulutusLiikunnanohjauksen pt
Hierojan atHierojan at (monimuoto)Liikunnan at

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Tule opiskelemaan Suomen huipulle!

Kiinnostaako luontoala, käsityöt, matkailu- tai media-alan opinnot, kokin ammatti tai lähihoitajan työ? Saamelaisalueen koulutuskeskus Inarissa on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Hae SAKK:seen yhteishaussa 23.2.–15.3.

Katso oppilaitoksen koulutustarjonta ja hae opiskelemaan ainutlaatuiseen ympäristöön!

Pohjois-Savon opisto
Kehitä osaamistasi Kuopiossa!

Opiskele monipuolisesti kodikkaassa ympäristössä. Pohjois-Savon opisto tarjoaa viittomakielen, eläintenkoulutuksen ja luovan ilmaisun koulutusta humanistiseen arvopohjaan perustuen.

- Viittomakielen ohjaaja, kevään 2016 yhteishaussa

Kuvataidelinja, käynnistyy keväällä 2017
Sisustussuunnittelu, käynnistyy syksyllä 2016
Eläintenkouluttaja, "Sinustako uusi koirakuiskaaja?"

Helmi Liiketalousopisto
Liiketalous • Matkailuala • Urheilu

Lukiosta & peruskoulusta Helmeen, Helmestä ammattiin tai korkeakouluun 1–2,5 v:ssa.

Myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, yrittäjyyden, kielten, kulttuurien, kansainvälisen toiminnan jne. työelämälähtöistä ja monipuolista tietotaitoa tarvitaan aina ja kaikkialla. Hanki siis työelämän arvostama liiketalouden tai matkailualan perustutkinto.
» Hae nyt yhteishaussa Helmeen.

Koulutuskeskus Sedu
Mikä on sun juttu?

Koulutuskeskus Sedussa 4000 nuorta luo omaa tarinaansa. Tutustu Seduun!

Yhteishaku 23.2.–15.3.2016 on sinun mahdollisuutesi löytää paikka Sedusta aktiivisten ja tekevien nuorten joukosta.
Huom! Ylioppilaille Sedussa lähes 200 opiskelupaikkaa – ja ammatti kahdessa vuodessa. Sedun opiskelijoista puolet opiskelee Seinäjoella – puolet laajalti Etelä-Pohjanmaalla.

Jyväskylän kotitalousoppilaitos
Eväitä elämään ja taitoja tulevaisuuteen!

Jyväskylän kotitalousoppilaitos on yksityinen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille "eväitä elämään ja taitoja tulevaisuuteen".

Hae kevään yhteishaussa seuraaviin koulutuksiin:

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto

Kainuun ammattiopisto
Huomisen osaajat tehdään nyt!

Mietitkö ammatin opiskelua, ammatinvaihtoa, osaamisen vahvistamista tai päivittämistä? Kainuun ammattiopisto tarjoaa nuorille ja aikuisille monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Osaamisen kehittäminen avaa sinulle uusia mahdollisuuksia työelämässä. » Tutustu koulutustarjontaan ja tule kehittämään osaamistasi!

Nuoret: kevään yhteishaku 23.2.–15.3.2016
Aikuiset: hakuaika vaihtelee koulutuksittain


Kajaanin ammattikorkeakoulu
Osaamisella pärjää aina – KAMK

On helpompi olla hyvä, kun tekee sitä mistä tykkää. Olipa suuntasi sitten peliala tai konesalit, robotiikka, aktiviteettimatkailu tai vaikka liikunta-ala, Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle erinomaiset edellytykset loistaa omalla tavallasi ja alallasi.

Kajaanin ammattikorkeakolusta löydät kiinnostavat koulutukset, viihtyisän opiskeluympäristön ja laadukkaan opetuksen. » Katso koko tarjonta!

GoXplore Finland
Haluatko tehdä töitä ulkomailla?

Kokeile surffausta Australiassa, tee benji-hyppy Uudessa-Seelannissa tai hyppää puuterilumelle Kanadassa samalla kun keräät matkakassaa! GoXplore auttaa sinua saamaan työn ja muissa koukeroissa, kuten viisumi, lennot, veroasiat yms. GoXplore tarjoaa myös kiinnostavia vapaaehtoismatkoja. Ehkä se oletkin sinä, joka työskentelee Afrikassa villieläinten parissa lähitulevaisuudessa?

Swiss Education Group
SEG: Avoimet ovet Sveitsissä

Tule Swiss Education Group -verkoston avoimien ovien päiville 17.–20. huhtikuuta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle, joka haluat panostaa kansainväliseen uraan ravintola-alalla! Sveitsissä tutustut SEG:n kouluihin ja saat lisätietoa koulutusohjelmista, kampuksesta sekä ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tule käymään ja saat fiiliksen siitä, miltä tuntuisi opiskella yhdestä SEG:n kouluista.

FacebookInstagramStudentum.fiTwitter
Suomen suurin yksityinen tutkintokoulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta