Toukokuun uutiskirje
EMG

Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille.

Katsele nettiversiota


Alkio-opisto

Aloita korkeakouluopinnot Alkiolla!

Hyödynnä ponnahduslauta akateemiseen opiskeluun ja löydä oma alasi. Alkio-opistolla saat laadukasta ohjausta ja opetusta.

• Historia ja kielet • Kasvatus ja psykologia
• Terveys- ja luonnontieteet • Yhteiskunta ja talous

Alkio-vuoden jälkeen asemasi korkeakoulujen ensikertalaiskiintiössä säilyy. Hae nyt: alkio.fi!


Lue lisää

Laajasalon opisto

Sano ”Ei välivuodelle!” Helsingissä

Helsingissä Laajasalon opistolla voit välttää välivuoden ja aloittaa opinnot valtiotieteen tai kasvatusalan parissa. Taiteiden talo ja johtava media-alan oppilaitos tarjoaa lisäksi monipuoliset opinnot 7 taiteen linjalla ja 4 media-alan linjalla. Laajasalon opistossa on mukava ilmapiiri ja tekemisen meininki. Opinnot alkavat 14.8.2017. #laajasalonopisto

Lue lisää

Ylä-Savon Ammattiopisto

Nuori tai aikuinen, Nyt se on mahdollista

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin.
Nuoret ja aikuiset voivat opiskella samoihin ammatillisiin perustutkintoihin. Ammatillista osaamista voi lisätä suorittamalla ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana.
Rekrykoulutuksien kautta nopeasti yrityksiin mm. teknologia-alalle töihin.


Lue Lisää

Bio Sculpture

Helposti kynsialan ammattilaiseksi!

Bio Sculpturen kynsiteknikon peruskoulutuksen aikana opit monipuolisesti kynsimuotoilijan työssä tarvittavia tietoja ja taitoja. Katso koulutuspäivät ja -paikkakunnat!

Bio Sculpture on tulevaisuuden kynsituote, yli 250 värivaihtoehtoa, ei sisällä haitallisia aineita, lähes tuoksuton, vähän pölyjä, sopii myös herkille käyttäjille sekä vegaaneille.


Lue lisää

Vuokatin Urheiluopisto

Liikunnasta ammatti Vuokatti Sportissa

Vuokatin Urheiluopistolla opiskelet liikunta-alan, hieronnan tai valmennuksen ammattilaiseksi. Voit opiskella omalle alallesi päiväopiskelijana, monimuoto-opiskelijana tai oppisopimusopiskelijana. Koulutuksiin on jatkuva haku. Muista myös liikuntalääketieteen, ravitsemustieteen sekä kasvatus- ja aikuiskasvatuksen perusopinto-opiskelut.

Lue lisää

EF Education First

Löydä maailma koulutuksen avulla!

Voit vihdoinkin lähteä unelmiesi matkalle ja opiskella samalla!

Haluatko matkustaa lukion jälkeen 6, 9 tai 11 kuukaudeksi oppimaan kieliä ja kokemaan maailmaa? Tai haluaisitko parantaa kielitaitoasi ennen tärkeää tenttiä? Lähde EF:n kielikurssille ja palaa laukku täynnä uskomattomia kokemuksia!


Lue lisää

Taitaja2017

Taitaja2017 tulee – tuletko sinä?

Ammattitaidon SM-kilpailut Helsingin Messukeskuksessa 15.–18.5.2017. Vapaa sisäänpääsy. Tule ja koe ammatillisen koulutuksen huipentuma. Yli 50 eri ammattialaa saman katon alla. Suomen parhaat SM-finalistit näyttävät osaamisensa. Yleisöllä mahdollisuus kokea osaamisen riemua tapahtumassa opinto-ohjaajien ja opiskelijoiden vetämillä tehtäväpisteillä. Tule löytämään oma juttusi.

Lue lisää

Koulutus.fi
Studentum.fi somessaStudentum.fi FacebookissaStudentum.fi InstagramissaStudentum.fi Twitterissä