Uutiskirje elokuu 2018
EMG
Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille. Avaa selaimessa
   
Iloista koulutusjahtia!
studentum.fi-tiimi
 
Työvoimakoulutus – väylä työelämään
Oletko itse työtön tai tunnetko työttömän? Työvoimakoulutuksen avulla opiskelet takaisin työmarkkinoille. Työvoimakoulutus on maksutonta ja sen avulla voit suorittaa loppuun myös keskenjääneet opinnot.

>> Etsi työvoimakoulutuksia
 
Top 10
Kuukauden koulutukset
 
 
Novida
Hae nyt vapaita opiskelupaikkoja!
Jatkuva haku antaa Sinulle joustavan mahdollisuuden hakea ammatilliseen koulutukseen ympäri vuoden. Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan.
    Lisätietoja Novidan jatkuvan haun koulutuksista    
 
Kymenlaakson Opisto
Haku päällä Kymenlaakson Opistoon!
Tule hankkimaan nostetta jatko-opintoihin, viettämään mielekästä välivuotta, hakemaan elämään hengähdystaukoa tai uutta suuntaa työuran jälkeen! Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto. Linjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden. -www.kyme.fi-

Graafinen suunnittelu | Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen
Kuvataide | Valokuvaus | XR & game design
    Lue lisää Kymenlaakson Opiston linjoista    
 
Veridium Education
Oikeusnotaari LL.B. tutkinto Helsingissä!
Oletko kiinnostunut suorittamaan University of Londonin tarjoaman oikeusnotaarin tutkinnon kokonaan Helsingissä? Tutkinto on sama kuin Lontoossa suoritettava. Opetuksesta Helsingissä vastaa Institute of Law (Jersey). Kysy lisätietoja!
    Lue lisää Veridiumin opintotarjonnasta    
 
Oppikirjat lukioon tai ammatillisiin opintoihin!
Kirjat vielä hankkimatta?
Jameralta saat käytetyt ja uudet oppikirjat edullisesti lukioon tai ammatillisiin opintoihin. Voit myös laittaa omat tarpeettomaksi jääneet käytetyt kirjasi myyntiin ja tienata samalla rahaa.

Testaa Millainen oppija olet ja voit voittaa 400 euron lahjakortin Jameralle!
    Lue lisää Jamerasta    
 
Raudaskylän kristillinen opisto
Lukio maksuttomasti ja yksilöllisesti!
Raudaskylän Kristillisessä Opistossa voit suorittaa lukion joko päivälukiona tai etälukiona. Etälukiossa opiskelet etänä mutta tuetusti. Suoritat kursseja verkkoympäristöjä ja opettajan antamaa ohjausta hyödyntäen. Opiskelusi onnistuu siis työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa. Hae nyt!
    Lukio, kymppi, ammattitutkintoja, kursseja. Lue lisää!    
 
HELBUS Helsinki School of Business
Opiskelupaikka syksyksi haussa?
Vielä ehdit hakea syksyllä alkaviin HELBUSin ja University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatti- tai maisteriohjelmiin! Inspiroidu University of Northamptonin kanssa yhteistyössä Helsingissä toteutettavista kansainvälisistä ohjelmista ja lähetä sähköinen hakemus pian.

Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management
Master of Business Administration (MBA)
    Lue lisää kauppatieteen opinnoista    
 
Rakkaat haukut
Opiskele koira-alasta ammatti!
Suorita meillä koiralähtöinen koulutusohjaajakoulutus. Sen jälkeen voit suorittaa koiralähtöisen ongelmakoira- ja käyttäytymisneuvojan koulutuksen. Tulossa myös koiralähtöiset koirahieronta- ja kasvattajakoulutus. Koulutukset soveltuvat koira-alalle haluaville ja siellä jo työskenteleville. Koulutuksista saat vahvan koiralähtöisen osaamisen ja uutta näkemystä asioihin.
    Lue lisää Rakkaiden Haukkujen koulutuksista    
 
Jyväskylän kristillinen opisto
Syksyllä Jyväskylään opiskelemaan!
Mietitkö uraa teatterin, sisustuksen, graafisen suunnittelun, musiikin tai opetuksen alalta? Tule vuodeksi Jyväskylän kristilliselle opistolle! Laadukas opetus ja majoitus viihtyisässä asuntolassa. Koulutuksen aikana opit alan perustiedot ja -taidot ja saat valmiuksia jatkokoulutukseen ja työelämään.

Teatterikoulutus
Graafisen suunnittelun koulutus
Musiikin koulutus
Sisustussuunnittelun koulutus
Kasvatus- ja opetustyön koulutus
    Lue lisää Jyväskylän kristillisestä opistosta    
 
Eiran aikuislukio
Aloita Eiran aikuislukiossa!
Syksy tulee, oletko valmis? Eiran aikuislukiossa ikä on vain numero eikä keskiarvo ratkaise kouluun pääsyä. Opiskele tavoitteellisesti ja tehokkaasti koulussa tai verkossa, päivisin, iltaisin tai öisin, nopeasti tai hitaasti, suomeksi ja englanniksi. Tule ja kuule lisää perehdytyspäivillä 14.8. klo 14 tai 21.8. klo 16, Laivurinkatu 3.
    Lue lisää ja ilmoittaudu!    
 
Valmennuskeskus
Valmennuskeskus
Valmennuskeskuksen kurssien avulla onnistut valintakokeessa! Nyt kannattaa ilmoittautua ajoissa – ennakkovaraajan etu on voimassa 14.9. saakka. Tutustu kurssitarjontaan.

Harjoittele syksyn yo-kirjoituksiin abikurssilla Helsingissä tai verkkokurssina.
    Lue lisää valmennuskursseista    
 
 
Löydät meidät myös somesta!Studentum FacebookissaStudentum InstagramissaStudentum Twitterissä