2020-12 Joulukuun uutiskirje
EMG
Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille. Avaa selaimessa
 
studentum.fi
Nokka kohti vuotta 2021!
Vuosi 2020 yllätti meidät monella tapaa, mutta yksi asia on pysynyt samana kaikesta huolimatta: opiskelu ja kouluttautuminen kannattaa aina! Voimme siis luottaa, että näin on myös ensi vuonna. Tutustu uutiskirjeen koulutusnostoihin ja ehkä löydät unelmien opiskelupaikan.

Iloista joulukuuta!

studentum.fi
 
Top 7
Kuukauden koulutukset
 
 
 
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Upeat työllistymismahdollisuudet!
Hae Saamelaisalueen koulutuskeskukseen opiskelemaan matkailualan ammattilaiseksi tai kokiksi. Opiskeluaika ainutlaatuisessa Inarin kylässä ei jätä ketään kylmäksi. Voit työllistää itsesi vaikka jo opiskeluaikana!

Kokki
Matkailupalvelujen tuottaja
Matka-asiantuntija
Vastaanottovirkailija
    Lue lisää koulutuksista    
 
SASKY koulutuskuntayhtymä
Mikä on sinun suuntasi?
Täältä löydät ratkaisun avaimet oikean suunnan löytämiseen!
SASKY koulutuskuntayhtymän (Saskyn) tarjonta on mukana yhteishaussa 23.2.–23.3.2021. Tarjolla on laaja kattaus ammatillista koulutusta ja lukiokoulutusta Pirkanmaalla ja Satakunnassa, hae mukaan! Muistathan myös jatkuvan haun mahdollisuuden.
    Lue lisää Saskyn koulutustarjonnasta!    
 
studentum.fi:n Amiskysely
 
HELBUS Helsinki School of Business
Hae kauppakorkeakouluun nyt – aloita opinnot tammikuussa!
Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto
Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto (työn ohessa etäopiskeluna)
Kauppatieteiden maisterin tutkinto (MBA)

Opiskele englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tai maisterin tutkinto kokonaan Suomessa. Tutkintoihin ei ole pääsykoetta tai tiukkaa todistusvalintaa, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi. (Et myöskään menetä paikkaasi yhteishaun ensikertalaiskiintiössä.)
    Tutustu koulutuksiin    
 
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Tule tekijäksi tekijöiden joukkoon!
Ekamiin voit hakea jatkuvassa haussa sekä kevään yhteishaussa. Tarjolla on perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä tutkinnon osia. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto | Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | Ruokapalvelujen ammattitutkinto |Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto
    Lue lisää koulutuksista    
 
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Haku tietotekniikkaan keväällä!
SeAMKissa on keväällä haettavana kaksi uutta tekniikan alan AMK-koulutusta: tietotekniikka sekä englanninkielinen automaatiotekniikka. Tutustu myös tarjontaan viidellä muulla alalla! Kasvava ja monipuolinen Seinäjoki on tyytyväisten opiskelijoiden kaupunki.
    Tutustu koulutuksiin    
 
Haavi – Digitaaliset koulutusmessut
 
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä!
Haluaisitko opiskella englanniksi? Hae Metropoliaan yhteishaussa 7.–20.1.2021. Haussa on mukana 6 englanninkielistä Bachelor’s -tutkintoa, esim. International Business in Logistics, Nursing, Information Technology sekä 11 Master’s -tutkintoa. Tutustu, hae ja liity osaavien opiskelijoiden joukkoon!
    Lue lisää koulutuksista    
 
Eiran aikuislukio
Hae Eiran aikuislukioon!
Tutustu Eiran aikuislukion koulutusohjelmiin, ilmoittaudu tai hae suoraan verkossa milloin vain vuoden aikana ja aloita heti sopivan kurssin alkaessa.

Lukio
Verkko-opiskelu
LUVA
Peruskoulu
Suomen kurssit
    Tutustu koulutuksiin    
 

studentum.fi:n löydät myös somesta:

Facebook Twitter Instagram LinkedIn

Terveisin
Studentumin tiimi