Studentum haluaa kouluun 
Tapahtumarakentamisen tai sisustamisen ammattilaiseksi
Kainuun Oletko kiinnostunut tapahtumien ja tilaisuuksien rakentamisesta ja tilojen somistamisesta? Tapahtumarakentaja-artesaanina voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä tapahtumien parissa.

Sisustusalan ammattitutkinto on puolestaan jämäkkä osaamisen täydennys sisustusalalla jo toimiville. Hakuaika molempiin koulutuksiin on 1.10.-30.11.2010 ja ne käynnistyvät Kainuun ammattiopistossa tammikuussa 2011.
order_info_studentum_fi
read_more_studentum_fi
Trendyn meikkaaja-maskeeraajakoulun haku on käynnissä
Trendy. Hair and Beauty  Meikkaaja-maskeeraajakoulun seuraava ryhmä aloittaa 10.9.2010. Hakuaika on meneillään ja muutama paikka on vielä vapaana.

Trendyn tarjoama koulutus on nykyaikaista ja käytännönläheistä. Opinnot suoritetaan monimuotokoulutuksena ja opiskelija voi hakea niihin opintotukea.

TRENDY. koulutuskeskus sijaitsee Vaasan keskustassa erittäin tilavissa ja valoisissa opetustiloissa.

order_info_studentum_fi
read_more_studentum_fi
Tervetuloa oppimaan ja viihtymään Niittylahteen!
Pohjois-Karjalan ammattiopisto Pohjois-Karjalan Opisto ja Ammattiopisto Niittylahti tarjoavat monipuolista koulutusta vasta uudistetuissa tiloissa järvimaisemissa Pyhäselän rannalla.
Opiskele nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, luonto-ohjaajaksi tai erä- ja luonto-oppaaksi. Hanki ammattiopintoihin valmistavaa koulutusta, opiskele näyttelijäntyötä tai Itä-Suomen yliopiston opintoja avoimen yliopiston linjalla. Seuraavaksi haemme tulevia luonto-ohjaajia syksyn yhteishaussa.
 

 

order_info_studentum_fi

read_more_studentum_fi

Millainen on oppilaitoksesi? Näytä meillekin!
Foorum Voit ladata omia opiskelukuviasi Studentumin sivuille. Valitse vain oppilaitoksesi ja mene sivun lopussa olevaan käyttäjäkuvat osioon. Helppoa :)
Personalisoi oma profiilisi
profiilikuva Hyödynnä profiilikuvia ja personalisoi kirjoituksesi Studentumissa! Kuvita oma profiilisi omalla tai muulla haluamallasi kuvalla niin kirjoittaminen maistuu paremmalta.
  Nyt Mac edullisemmin
Humac
www.facebook.com/humaccampus
Urheilu + lukio = urheilulukio
Haluatko panostaa kunnolla harrastukseesi? Harrasta lukiossa! Nyt voit hakea tietoa erikoislukioista Studentumin sivuilta.
Erikoislukiot
Onnea opiskelupaikan saaneille!!
tiedottaja

Lämmintä elokuuta,

Hetan uutiskirje

Heta Oksanen
Tiedottaja
Studentum

Studentum
c/o Universum
Bulevardi 2-4 A
00120 Helsinki
Kunnioitamme yksityiselämääsi
klikkaa täältä poistuaksesi rekisteristä