Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsi haastatteluja ja esittelyjä

Täältä löydät nykyisten ja entisten opiskelijoiden haastatteluja. Tutustu muiden opiskelijoiden koulutuksiin, urasuunnitelmiin sekä ajatuksiin omasta oppilaitoksesta. Voit myös valita katsoa videoesittelyjä erilaisista kouluista ja koulutuksista, tai käyttää alla olevaa vapaasanahakua löytääksesi suoraan etsimäsi!Opiskelijan suusta -blogi

Opiskelijan suusta -blogi

Lue lisää Pelastusopisto

Pelastusopiston nykyiset ja entiset opiskelijat kertovat kokemuksistaan, millaista oli opiskella Pelastusopistolla sekä miten he ovat työllistyneet koulutuksen jälkeen.

Pelastusalan päällystötutkinto (AMK)

Pelastusalan päällystötutkinto (AMK): Tutkinto antaa valmiudet pelastus- ja turvallisuusalalla toimivan organisaation esimies- ja johtotehtäviin sekä vahvaa ja soveltavaa ammattiosaamista edellyttäviin vaativiin asiantuntijatehtäviin sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Alipäällystötutkinto

Alipäällystötutkinto: Pelastustoimen alipäällystön ammatillinen peruskoulutus opiskellaan kaksi lukukautta kestävässä alipäällystön koulutusohjelmassa.

Pelastajatutkinto

Opiskelu pelastajatutkinnossa kestää kolme lukukautta. Tutkinto antaa kelpoisuuden palomiehen tai palomies-sairaankuljettajan virkoihin.

Hätäkeskuspäivystäjä­tutkinto

Hätäkeskuspäivystäjän pätevyyden antava koulutus järjestetään 1,5 vuotta kestävässä hätäkeskuspäivystäjän koulutusohjelmassa.

Sam, student of Architecture and citizen of the world

From Sweden to Spain: Filip, student of Architecture

University CEU Cardenal Herrera

University CEU Cardenal Herrera

Upptäck det förflutna och framtiden

Upptäck det förflutna och framtiden – Åbo Akademi

Start your joyrney with STS!

Empowering young people to grow through education and cultural exchange!