Studentstory: Jasminella

”Välivuosi Espanjassa, halu työskennellä ihmisten kanssa ja Googlen voima olivat syyt siihen, että päädyin hakemaan Metropolian englanninkieliseen sosionomikoulutukseen (Bachelor of Social Services)." Lue lisää!

Kiinnostaako sosiaali- ja terveysala ja kansainväliset opinnot? Lue Jasminellan, 23, Studentstory englanninkielisestä sosionomikoulutuksesta Metropolia Ammattikorkeakoulussa!

Julkaistu 12.5.2017

Jasminella

”Välivuosi Espanjassa, halu työskennellä ihmisten kanssa ja Googlen voima olivat syyt siihen, että päädyin hakemaan Metropolian englanninkieliseen sosionomikoulutukseen (Bachelor of Social Services). Päätöksestä on nyt kolme vuotta, ja olen edelleen onnellinen siitä, että päädyin juuri tähän kouluun ja tähän kaupunkiin. Opinnot tuntuivat omalta alusta lähtien, vaikka muutto Helsinkiin ja opiskelukielen vaihto englantiin jännittivätkin. Tästä tutkinnosta tykkään siksi, että se on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden työskennellä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Metropolia ammattikorkeakouluna taas tarjoaa hyvät puitteet lähteä ulkomaille. Itse vietin puoli vuotta Englannissa, ja opiskelijavaihto todella on ihmisen parasta aikaa! Helsinki on ihana opiskelijakaupunki, ihanampi kuin olisin voinut kuvitella. Täällä on paljon opiskelijoita ja sitä myöten myös tekemistä ihan joka lähtöön. Kämpän saaminen voi olla haaste, mutta esimerkiksi osakunnat ja HOAS voivat tässä auttaa. Sosiaalialan työllisyystilanne on edelleen hyvä, ja sosionomin koulutus antaa avaimet hyvin erilaisiinkin työtehtäviin. Itse olen suunnannut opintoni varhaiskasvatukseen. Valmistuttuani saan siis sosionomin ammatin lisäksi myös lastentarhanopettajapätevyyden, ja tähän työhön aionkin hakeutua tulevaisuudessa!

» Tutustu sosionomin koulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset