Studentstory: Milla

”Olen aina sanonut haluavani eläinlääkäriksi. Se on ollut unelma-ammattini oikeastaan niin kauan kuin muistan. Eikä koskaan tämä unelma ole muuttunut." Lue lisää!

Kiinnostaako eläinlääketieteet ja ura eläinten parissa? Lue Millan, 24, Studentstory eläinlääketieteiden opinnoista Helsingin Yliopistossa

Julkaistu 7.4.2017

Milla

”Olen aina sanonut haluavani eläinlääkäriksi. Se on ollut unelma-ammattini oikeastaan niin kauan kuin muistan. Eikä koskaan tämä unelma ole muuttunut. Olen aina pitänyt eläimistä ja ne ovat olleet iso osa elämääni. Nyt eläinlääketieteiden opinnoissa pääsen tutustumaan mitä erikoisempiinkin eläimiin. Tämä tuo tietenkin mukanaan omat haasteensa, sillä hoitotavat vaihtelevat samalla skaalalla kuin potilaatkin. Minä kuitenkin pidän haasteista ja ne tekevät tästä alasta mielenkiintoisen! Koulutus kestää yhteensä 6 vuotta, joista 4.:nä vuonna pääsin jo käytännössä tekemään eläinlääkärin hommia. Tulevaisuuden suunnitelmissani on tietenkin ensimmäisenä valmistuminen vuoden päästä! Sen jälkeen haluaisin vielä erikoistua, ehkä hevosiin. Unelmani on perustaa oma yritys, mutta olen kuitenkin avoin kaikille työmahdollisuuksille eikä sitä tiedä, missä olen 10 vuoden päästä."

» Tutustu eläinlääkärikoulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset