Studentstory: Reeta

"Pidin lukiossa kemiasta, ja kemiantekniikan opiskelu kuulosti mielenkiintoiselta ja sopivan käytännönläheiseltä. Koulutusohjelmastani valmistutaan diplomi-insinööriksi." Lue lisää!

Kiinnostaako kemia? Lue kemiantekniikkaa Helsingin yliopistossa opiskelevan Reetan, 23, Studentstory!

Julkaistu 14.12.2016

Reeta

"Pidin lukiossa kemiasta, ja kemiantekniikan opiskelu kuulosti mielenkiintoiselta ja sopivan käytännönläheiseltä. Koulutusohjelmastani valmistutaan diplomi-insinööriksi, ja valmistuttuani voin työskennellä esimerkiksi tutkijana tai tuotekehittelijänä. Luin lukiossa lyhyen matematiikan enkä ollenkaan fysiikkaa, mutta pelkäsin aivan turhaan: DI-opintojen perusmatikat ja -fysiikat eivät ole ylitsepääsemättömän vaikeita. Pidän opinnoistani, sillä niihin kuuluu paljon muutakin, kuin luennoilla istumista! Labratyöt ja laskuharjoitukset tekevät opiskelusta vaihtelevaa.

Nyt olen opinnoissani loppusuoralla ja suoritan parhaillaan vaihto-opintoja Itävallassa. Meillä kansainvälisyyteen panostetaan ja vaihtokohteita on paljon. Valmistun reilun vuoden päästä, ja sen jälkeen tavoitteenani on päästä oman alan töihin kemianteollisuuteen."

» Tutustu kemian koulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset