Studia-messut 2015

Studia-messut 2015

STUDIA-MESSUT 2015

Studia tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja apua jatkokoulutusmahdollisuuksia ja työelämää miettiville nuorille. Messuilla ovat mukana lähes kaikki Suomen yliopistot, korkeakoulut ja ammattikorkeakoulut. Lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä tulevaisuuden työpaikat. Saat tietoa myös opiskelusta ulkomailla.

Messuilla voi tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti. Nuorekas ilmapiiri ja osastoilta jaettava materiaali tukevat hyvin muista tietolähteistä saatavaa informaatiota.

Ohjelma:

Studia-messuilla on tänä vuonna kolme ohjelmalavaa: asiallinen Uusi ura -lava, rento ja elämyksellinen Biitsi sekä uusi Sinun lavasi, jonka ohjelmasta vastaa Ylen Abitreenit.

Biitsillä uratarinansa kertovat muun muassa Paleface, Minttu Mustakallio, Roope Salminen sekä Madventuresista ja Docventuresista tutut Riku Rantala ja Tunna Milonoff.

Ylen Abitreenien lavalla puhutaan esimerkiksi sähköisestä yo-kokeesta ja omien unelmien löytämisestä – tunnetuimpia vieraita ovat tubetähti IlariPro ja Musta Barbaari.

Tapahtuma:

STUDIA-MESSUT 2015, opiskelu- ja uratapahtuma. 

Pääsylippu on 12 €. Ennakkoon tilatut ryhmäliput 7 € /hlö. Maksuton sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenille, varus- ja siviilipalvelusmiehille, opinto-ohjaajille, rehtoreille, opettajille ja ryhmien vetäjille.

Paikka:

Messukeskus (Messuaukio 1, 00521 Helsinki)

Aukioloajat:

Tiistaina 1.12.2015 klo 9–17
Keskiviikkona 2.12.2015 klo 9–16

» Kotisivuille tästä
» Facebook-sivuille tästä

Viimeksi päivitetty: 25 kesä 2018

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi