Sivuston käyttötapa: Mobiili
Valmistava teknologiateollisuus elää digimurroksen aikaa

Teknologia <3 Digi

Valmistava teknologiateollisuus elää digimurroksen aikaa. Digitalisaatio muuttaa perinpohjaisesti valmistusta, jakelua ja liiketoimintaa. Suomen talouden kasvumahdollisuudet riippuvat digitalisaatiosta ja kyvystä hyödyntää laajasti tekoälyä.

Moniin yhteiskunnan suuriin haasteisiin – ilmastonmuutokseen, väestön ikääntymiseen ja globalisaatioon – löydetään ratkaisu, kun osaamme valjastaa datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitsemme osaajia!

Tietotekniikka-alan palvelu- ja ohjelmistoyritykset sekä digitaaliteknologiaa kehittävät yritykset ovat merkittävä voimavara Suomen tulevaisuudelle erityisesti osaamisen, kilpailukyvyn ja työllistämisen kannalta.

Tietotekniikka-alan yrityksiä ovat mm.

Basware, Bilot, CGI, Comptel, Digia, Efecte, Enfo, F-Secure, Fujitsu Finland, Gofore, IBM, Innofactor, Knowit, Microsoft, Nixu, Tieto…

Huipputeknologian tuotteita käytetään lähes kaikilla aloilla.

Globaalit megatrendit eli yhteiskunnan digitalisoituminen, kaupungistuminen, ilmastonmuutos, väestön ikääntyminen ja resurssien niukkuus lisäävät hupputeknologian kysyntää.

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Juho Jaakkola vastaa Lojerilla terveysteknologiatuotteiden huollosta ja vientiasiakkaiden tukipalveluista. Työkavereina asiakastarpeita ratkomassa ovat myös fysioterapeutit ja terveydenhoitajat.

Filosofian maisteri Sanna Grönlund suunnittelee ja kehittää ohjelmistovelluksia, jotka helpottavat Granlundilla kiinteistöjä suunnittelevien ja ylläpitävien ihmisten päivittäistä työtä.

Viimeksi päivitetty: 30 syys 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 30.9.2019

Teknologiayritykset tarjoavat uramahdollisuuksia erilaisille osaajille

Teknologia-yritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan hyvin erilaista ja eritasoista osaamista teknologian, tuotannon, tuotesuunnittelun, talouden, hallinnon, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja vaikka ympäristövastuullisuuden saralta.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.9.2019

Terveysteknologialla pelastetaan ihmishenkiä

Teknologiaratkaisut tarjoavat parempaa hoitoa potilaille, apua ammattilaisille, tuottavuutta terveydenhuollolle ja hyvinvointia Suomelle. Terveysteknologian yritykset kehittävät: Huipputeknologian tuotteita käytetään lähes kaikilla aloilla.

Lue lisää
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi