Käyttäjäreferenssit

Käyttäjäreferenssit, Studentum.fi


Mitä mieltä käyttäjämme, tulevat opiskelijat, ovat sivustostamme?

Studentum.fi-sivustolla käy kuukausittain keskimäärin noin 165 000 kävijää, jotka lähettävät meille aktiivisesti sekä positiivista palautetta että parannusehdotuksia. Alle olemme keränneet muutamia kävijöidemme kommentteja.


”Kätevä paikka, josta löytyy kaikki mahdolliset tiedot opiskelusta. Erityisesti tykkään siitä, että sähköpostiini tulee aika ajoin ehdotuksia mahdollisista opiskelupaikoista. Se kannustaa, lisää innostusta ja muistuttaa seuraavan opiskelupaikan etsinnästä.”

Aino Blizniouk”Olen hakenut useampaan kouluun Studentum.fi:n kautta. Studentum on erittäin laadukas ja hyvä sivusto jota olen suositellut myös ystävilleni. Koulupaikkaa ei vielä ole löytynyt, mutta nyt haen kesähaussa jälleen minua kiinnostavia paikkoja. Kiitoksia mahtavasta sivustosta ja kaunista kesää!”

Krista Jokinen”Kiitos paljon kaikista tiedoista joita Studentum tarjoaa, olen saanut paljon tietoa ja löytänyt itseäni kiinnostavan opiskelupaikan! Ei kun vaan hakemaan!! :)”

Meeri Mäkinen"Sivut ovat todella loistavat! Googlen kautta hain tietoa eri opiskelupaikoista ja päädyin Studentumin sivuille. Olen ollut sivustoon hyvin tyytyväinen ja olen löytänyt monia minua kiinnostavia koulutuksia."

Sini Pietikäinen”Kiitos hienosta palvelusta :) Todella hienosti ja nopeasti sekä mukavasti vastattu kaikkiin tiedusteluihini sekä esite/ tietokyselyihin.”

Monica HjeltAmmatinvalintatesti oli hyvä, sen avulla löytyi ihan uusi kiinnostava ala, josta en ollut ennen kuullutkaan. Lisäksi tulosten yhteydessä oli heti linkki, jonka avulla pääsi ottamaan selvää alan opiskelupaikoista.”

Elli"Olen ollut Studentum.fi:n käyttäjä Facebookin kautta eli jakanut Studentum.fi:n lähettämää lukiolaisille suunnattua tietoa omille lukiolaisilleni. Esim. alakohtaiset esittelyt ovat olleet hyviä."

Opinto-ohjaaja Katri"Kuukausittainen uutiskirje on piristävä ja innostava. Sivusto on helppo käyttää. Sivustoillanne on hienoa vielä sekin, että tiedusteluihin vastataan aina ja nopeasti. Kiitos siis siitä ja hienoista sivuistanne."

Sari Laitinen"Studentum.fi sisältää järeän tietopaketin. Pieni infoähky voi seurata sivulla seikkaillessa, mutta tässä tapauksessa se on vain hyväksi!

Sivuston kautta löysin viime keväänä itselleni sopivan koulutuksen täksi vuodeksi lähes sattumalta, vaikka luulin, etten tämän tyyppistä koulupaikkaa voisi edes saada. Kyseessä oli Laajasalon opiston Kirjailijalinja."

Anu"Kiitos tästä sivustosta! On todella helppoa löytää eri koulutuksia ja kouluja ja vielä missä nämä koulut sijaitsevat. Kuukausittainen uutiskirje on todella hyvä keino saada lisää tietoa."

Mia Vierimaa"Kiitos selkeästä ja hyvin kattavasta sivustosta sekä innostavista blogeista! Testi oli myös hyvä! Näitä sivuja on mukava katsella ihan muuten vaan ja hankkia lisää tietoa opiskelumahdollisuuksista, katsella mitä kaikkea on ja etsiä itsestä kipinää jotain alaa kohtaan."

Jenni"Hyvä sivusto, jatkakaa samaan malliin, auttoi oman opiskelupaikkani valinnassa."

Titta"Hyvät ja hyödylliset sivut kaikille jotka etsivät opiskelupaikkaa! Olen myös käyttänyt sivustoa opiskelukirjoitteiden tiedonlähteenä."

Helena"Tykkään todella paljon sivustosta ja koen, että siitä on hyötyä juuri minulle."

Minna"Yksinkertaisesti aivan loistava sivusto! On auttanut paljon koulutuksiin/kouluihin liittyvissä kysymyksissä."

Vilma”Palvelu on hyödyllinen ja informatiivinen. Kysely oli mielestäni todella hyvä ja ajatuksia herättävä. Nuoret saavat kerrottua mielipiteensä heitä koskevista asioista. Käytän työssäni Studentumia paljon. Blogit hyviä!”

Opiskelija”Koen Studentumin mielenkiintoisena, kannustavana ja asiallisena/luotettavana sivuna ja palveluna.”

Opiskelija”Studentum.fi on mielestäni internetin paras koulutussivusto. Palvelusta saa helposti ja nopeasti tarvittavat tiedot eri koulutuksista.”

Opiskelija”Mielenkiintoisia artikkeleita ja tietoa erilaisista mahdollisuuksista opiskelujen suhteen. Näen koulutuksen tiedottamisen ajankohtaisena läpi elämän.”

Opiskelija”Studentum.fi on hyvä ja kattava opiskelupalvelu, sieltä saa erinomaisesti tietoa jokaisesta koulutuksesta. Suosittelen kaikille opiskelupaikkaa etsiville ensiksi Studentum.fi:tä.”

Opiskelija”Palvelu toimii hyvin. Kattavat ja ajankohtaiset tiedot opiskelumahdollisuuksista, niin ammatillisista kuin yleissivistävistä kansanopistoista. Olen erittäin tyytyväinen."

Opiskelija”ERINOMAINEN! Ihastuin heti. Haluan ulkomaille opiskelemaan lukion jälkeen ja Studentum.fi on auttanut minua paljon.”

OpiskelijaLue lisää Studentum.fi:stä

Viimeksi päivitetty: 23 huhti 2018

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi