Studentum.fi palvelee oppilaitoksia

Studentum.fi barometri 2017Haluatko näkyä Suomen suurimmalla koulutussivustolla?

Studentum.fi:n avulla oppilaitosten on mahdollista tavoittaa niin peruskoulun jälkeisestä koulutuksesta kuin aikuisopiskelusta kiinnostuneetkin. Esimerkiksi lukiot, kansanopistot, korkeakoulut ja valmennuskursseja tai kielimatkoja tarjoavat hyötyvät Studentum.fi-näkyvyydestä monin tavoin.

Tutustu Koulutusbarometriin!

Studentum.fi julkaisee vuosittain Koulutusbarometrin, joka raportoi tutkintokoulutuksia koskevien koulutusmarkkinoiden tilasta Suomessa.

Lataa tästä Koulutusbarometri 2017


Kolme tärkeätä syytä näkyä Studentum.fi:ssä


1. Kohderyhmämme koostuu hakijoistanne

Käyttäjämme ovat sekä nuoria että aikuisia, jotka etsivät aktiivisesti koulutusta laajasti eri aloilta. Noin kahden miljoonan vuosittaisen kävijän lisäksi meillä on lähes 250 000 henkilön jäsenrekisteri.

2. Pääsette mukaan koulutusvertailuihin

Koulutussivustollamme on yli 200 oppilaitosta ja yli 3500 koulutusta. Käyttäjämme voivat helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja tekevät hakupäätöksiä saamiensa tietojen perusteella. Näissä vertailuissa teidän oppilaitoksenne on hyödyllistä olla mukana.

3. Saatte mitattavia tuloksia

Seuraamme oppilaitoksen saamaa näkyvyyttä ja tuloksia tarkasti. Voitte todentaa selkeästi Studentum.fi:n kautta saamanne tulokset, kuten yhteydenotot, soitot ja siirtymiset kotisivuillenne.


Tästä näet listan Studentum.fi:ssä mukana olevista oppilaitoksista

Täytä lomake ja saat lisätietoa Studentum.fi:ssä näkymisestä

Jos haluatte koulutuksienne olevan mukana vertailuissa tai haluatte muutoin näkyä palvelussamme, ottakaa meihin yhteyttä esimerkiksi täyttämällä alla oleva lyhyt lomake. 

Haluatko kuulla lisää näkyvyydestä Studentum.fi:ssä?
Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat lisätietoja siitä, miten saatte koulutuksenne näkyviin Studentum.fi:hin ja voitte tehdä markkinointia kohderyhmällenne. Voit myös soittaa numeroon +358 40 080 57 11.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista. Emme luovuta tietojasi eteenpäin kolmannelle osapuolelle.


Oppilaitokset sanovat Studentumista

Studentumin referenssejä

Katso lisää referenssejä tästä »


Mainokset