Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelija

Viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelija

Oletko kiinnostunut työskentelemään digitaalisen markkinoinnin tehtävissä? Opiskeletko esimerkiksi viestintää  tai markkinointia? Tarjoamme viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Voit olla myös jo valmistunut.

Haemme harjoittelijoita kaksi kertaa vuodessa (hakuajat yleensä touko-kesäkuussa ja marras-joulukuussa).

Harjoittelut ovat määräaikaisia, ja niiden kesto on noin viisi kuukautta. Harjoittelu sijoittuu yleensä aikavälille syyskuu-tammikuu tai helmikuu-heinäkuu. Harjoittelujakson palkka on 660 € / kk ja työaika 30 tuntia viikossa.

Haku ei ole juuri nyt auki.


Viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijan työtehtävät

Harjoittelijana voit päästä esimerkiksi:

 • vastaamaan studentum.fi- ja koulutus.fi-sivustojen sisällöntuotannosta yhdessä viestintätiimimme kanssa
 • kirjoittamaan esittelyjä oppilaitoksista ja koulutusvaihtoehdoista
 • auttamaan sivustomme käyttäjiä sopivan koulutuksen löytämisessä
 • työskentelemään kuvankäsittelyn parissa
 • tuottamaan erilaisia markkinointimateriaaleja
 • tekemään hakukoneoptimointia
 • avustamaan hakukonemarkkinoinnissa
 • perehtymään sähköpostimarkkinointiin
 • suunnittelemaan ja toteuttamaan some-mainontaa
 • tekemään sosiaalisen median sisällöntuotantoa

"studentum.fi:n viestintäharjoittelu on ollut todella opettavaista etenkin käytännön tasolla, sillä harjoittelijana on päässyt tekemään aika lailla samoja työtehtäviä kuin vakkarit. Erityisen kivaa harjoittelussa on myös se, että omaa luovuuttaan pääsee käyttämään usein jo ihan arkisissa työtehtävissä.

Se tuli positiivisena yllätyksenä, että studentum.fi:n viestintäharjoittelussa kannustetaan myös yhteisiin projekteihin harjoittelijakollegoiden kanssa. Projektit auttavat tietysti tulevaisuudessa uusissa työpaikoissa, mutta samalla ne luovat hyvää yhteishenkeä toimistolla."

– Marinella, harjoittelussa syksyllä 2020


Miksi harjoitteluun Studentumille?

Tarjoamme sinulle

 • harjoittelupaikan nuorekkaassa, aktiivisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa
 • tilaisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa työsi sisältöön kiinnostuksesi ja omien vahvuuksiesi mukaan
 • mahdollisuuden tuoda ideasi esille ja päästä myös toteuttamaan niitä
 • innostavan työympäristön Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme
 • mahdollisuuden työskentelyyn myös etänä
 • rennot ja kannustavat työkaverit

Löytyykö sinulta aitoa innostusta koulutusmaailmaa ja digitaalista markkinointia kohtaan? Hae meille harkkariksi! :)

"Harjoittelu EMG:llä on ollut kokonaisuudessaan positiivinen ja opettavainen kokemus. Harjoittelun ollessa ensimmäinen oman alan työkokemukseni on ollut arvokasta, että työhön sai kattavan perehdytyksen ja apua on sitä tarvitessaan ollut aina helppoa pyytää. Kuitenkin myös vastuuta omista projekteista on päässyt ottamaan ja työtä on saanut tehdä halutessaan hyvinkin omatoimisesti.

Parasta harjoittelun aikana on ollut omien tekstien tuottaminen sivustolle artikkeleiden muodossa ja uutta on päässyt oppimaan esimerkiksi hakukoneoptimoinnin saloista. Harjoittelu ei ole ollut todellakaan pelkkää kahvin keittämistä vaan harkkarina on päässyt hoitamaan samoja hommia muiden viestintätiimin jäsenten kanssa. Toimistolla harkkarit otettiin heti osaksi työyhteisöä ja työskentely yhdessä muiden harkkareiden sekä koko EMG:n Suomen tiimin kanssa on ollut sujuvaa ja mukavaa. Voinkin suositella harkkariksi hakemista lämpimästi kaikille kiinnostuneille!"

– Ella, harjoittelussa syksyllä 2020


Eikö harkkahaku ole juuri nyt auki? Voit laittaa meille meiliä ja kysyä, milloin etsimme taas harkkaria.

Kaikki EMG:n avoimet työpaikat löydät täältä


Ylläpidämme studentum.fi- ja koulutus.fi-sivustoja, joilla tuomme yhteen koulutusta etsivät ja sitä tarjoavat tahot. Tavoitteemme on auttaa jokaista löytämään se itselleen sopiva koulutus.

Olemme osa ruotsalaista EMG-konsernia, joten sinulla tulee olemaan kollegoita mm. Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Saksasta, Ranskasta, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Voit lukea lisää EMG:stä täällä.


"Harjoittelujakso EMG:llä on ollut todella antoisa kokemus. Sen aikana olen päässyt tutustumaan monipuolisesti erilaisiin viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin tehtäviin käytännössä sekä oppimaan yrityksen toiminnasta laajemmin viikoittaisten kokousten myötä. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien olen voinut tuntea itseni osaksi tiimiä.

Meille harkkareille on annettu omia tehtäviä sekä vastuuta ja meihin on luotettu. Olen saanut tukea ja neuvoja aina tarvittaessa, ja työyhteisön positiivisen ja kannustavan ilmapiirin ansiosta on myös ollut helppo pyytää apua. Itsenäisen työskentelyn lisäksi olen harjoittelun aikana päässyt osallistumaan yhteisiin projekteihin niin harkkareiden kesken kuin koko tiimin kanssa esimerkiksi työskennellessämme digitaalisten koulutusmessujen parissa.

Harjoittelun aikana olen oppinut paljon uutta ja hyödyllistä digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä sekä työyhteisön dynamiikasta ja yhdessä tekemisestä. Olen saanut harjoittelusta paljon enemmän kuin odotinkaan ja voin ehdottomasti suositella sitä myös muille opiskelijoille!"

– Linda, harjoittelussa syksyllä 2020

Viimeksi päivitetty: 04 tammi 2021