Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Valmistava teknologiateollisuus elää digimurroksen aikaa

Teknologia <3 Digi

Digimurros muuttaa toimintatapoja

Valmistava teknologiateollisuus elää digimurroksen aikaa. Digitalisaatio muuttaa perinpohjaisesti valmistusta, jakelua ja liiketoimintaa. Suomen talouden kasvumahdollisuudet riippuvat digitalisaatiosta ja kyvystä hyödyntää laajasti tekoälyä.

Moniin yhteiskunnan suuriin haasteisiin – ilmastonmuutokseen, väestön ikääntymiseen ja globalisaatioon – löydetään ratkaisu, kun osaamme valjastaa datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!

Huipputeknologian tuotteita tarvitaan maailmalla yhä enemmän. Globaalit megatrendit eli yhteiskunnan digitalisoituminen, kaupungistuminen, ilmastonmuutos, väestön ikääntyminen ja resurssien niukkuus lisäävät hupputeknologian kysyntää.

Missä voi työskennellä?

Tietotekniikka-alan palvelu- ja ohjelmistoyritykset sekä digitaaliteknologiaa kehittävät yritykset ovat merkittävä voimavara Suomen tulevaisuudelle erityisesti osaamisen, kilpailukyvyn ja työllistämisen kannalta.

Tietotekniikka-ala​n yrityksiä ovat mm.

  • Basware, Bilot, CGI, Comptel, Digia, Efecte, Enfo, F-Secure, Fujitsu Finland, Gofore, IBM, Innofactor, Knowit, Microsoft, Nixu, TietoEVRY…

Katso uravideoita ja inspiroidu!

TIETOTEKNIIKKA: Tekniikka helpottamaan työtä ja elämää

Informaatioverkostojen DI-opiskelija Christopher Helle on Goforella rakentamassa tekniikan avulla maailmasta parempaa paikkaa palvelu kerrallaan - käyttäjälähtöisiä palveluja, jotka innostavat tuhansia ihmisiä luovempiin ratkaisuihin heidän elämässään.

Tietotekniikan koulutukset »

RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA: Digi eliminoi inhimillisiä virheitä

Rakennusinsinööri Max Levander johtaa Rambollin Tietomallintaminen-yksikköä. Työ on ihmisten johtamista, työkalujen kehittämistä, uusien palveluiden tuottamista ja tukipalvelua.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutukset »

Viimeksi päivitetty: 23 elo 2021

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 23.8.2021

Terveysteknologialla pelastetaan ihmishenkiä

Teknologiaratkaisut tarjoavat parempaa hoitoa potilaille, apua ammattilaisille, tuottavuutta terveydenhuollolle ja hyvinvointia Suomelle.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 29.6.2022

Haluatko muuttaa maailmaa?

Teknologiateollisuuden yritykset rekrytoivat vuosittain kymmeniä tuhansia uusia osaajia. Heistä noin 60 %:lla on korkeakoulututkinto ja lopuilla ammatillinen tutkinto. Eniten yritykset palkkaavat tekniikan ja digitalisaation osaajia.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 5.11.2021

Teknologiayritykset tarjoavat uramahdollisuuksia

Teknologia-yritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan hyvin erilaista ja eritasoista osaamista teknologian, tuotannon, tuotesuunnittelun, talouden, hallinnon, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja vaikka ympäristövastuullisuuden saralta.

Lue lisää