Satu Savolainen, asiantuntija, LähiTapiola

Lue Satu Savolaisen uratarina.

LähiTapiola

Satu Savolainen

  • Satu Savolainen, 34
  • Työkokemus LähiTapiolassa 3 vuotta
  • Asiantuntija
  • Tradenomi, liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto

  • Mitkä ovat ensisijaisia työtehtäviäsi ja vastuualueitasi?

Työskentelen LähiTapiolassa vapaaehtoisten vakuutusten henkilökorvauksissa asiantuntijana. Ensisijaisesti olen arjessa asiantuntija-apuna korvauskäsittelijöille korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa vastaan toimintamallien kehittämisestä sekä laadunvarmistuksesta.

  • Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni parasta on sen monipuolisuus ja hyvällä tavalla haastavuus. Tykkään siitä, että pääsen olemaan mukana kehittämässä toimintaa ja toimintatapoja. Myös muiden auttaminen on lähellä sydäntä. Pääasiallisesti olenkin arjessa korvauskäsittelijöiden apuna päivittäin. Haastavat ratkottavat asiat, joita työni myös välillä tuo, pitää työn mielekkäänä.

  • Miten hyödynnät koulutustasi työssäsi?

Olen koulutukseltani tradenomi. Tradenomin eli liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto ei keskittynyt mihinkään tiettyyn osa-alueeseen vaan piti sisällään muun muassa markkinoinnin, taloushallinnon ja yrittäjyyden opintoja. Tradenomin koulutuksen myötä voisin sanoa, että on helpompi ymmärtää yrityksen liiketoimintalukuja. Niitä osaa myös paremmin hyödyntää omassa työssä, ja miettiä myös oman työn tekemistä niiden pohjalta.

  • Mitä vinkkejä antaisit samoista työtehtävistä haaveilevalle?

Itse olen aina ajatellut, että jos todella jotain haluaa niin pitää tehdä töitä sen haaveen eteen. Suosittelen katsomaan avoimia työtehtäviä ja hakemaan niihin rohkeasti, vaikka työtehtävät ei olisikaan välttämättä suoraan sitä mistä haaveilee, koska mahdollisuus on aina edetä työurallaan kohti sitä omaa tavoitetta.

  • Mitkä ovat kolme parasta asiaa LähiTapiolassa työskentelyssä?

1. Ehdottomasti ainakin aivan ihana työyhteisö. LähiTapiolassa pidetään huolta työntekijöistä ja panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Työyhteisö on mukava ja lämmin ja kaikki auttavat toisiaan.

2. LähiTapiolassa on myös hyvät etenemismahdollisuudet ja paljon erilaisia työtehtäviä. Itselleni on tärkeää se, että on mahdollisuus edetä myös työssä.

3. Täällä puhutaan avoimesti ja rehellisesti asioista ja luotetaan työntekijöihin ja heidän osaamiseen. Luottamus on vahva itselleni myös johtoryhmään. Kun ollaan rehellisiä ja avoimia asioista niin se herättää luottamusta.

Lue lisää LähiTapiolasta

Lue uratarinoita LähiTapiolasta:


Mainokset