Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Visma

Tutustu Vismaan ja lue uratarinoita yrityksestä.

Visma

"Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo, joka sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Toimimme asiakkaidemme luotettavana kumppanina vaativissa digitalisaatiohankkeissa. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia automatisoinnin ja integraatioiden avulla.

Jo 100 000 asiakasta Suomessa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Asiakkaamme ovat sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 11 000 asiantuntijaa, joista Suomessa jo 1 400. Suurimmat toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Turussa ja Lappeenrannassa.

Arvostamme erityisesti hyvää asennetta sekä oppimiskykyä. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. Tavoitteemme on, että henkilöstö viihtyy ja nauttii työstään. Olemme kasvuyritys ja etsimme jatkuvasti erilaisia talentteja, jotka teknisen osaamisensa lisäksi ovat myös hyviä tyyppejä ja viihtyvät tiimityössä. Meillä työkaverit ja esimiehet ovat avuliaita ja jaamme osaamista puolin ja toisin."

Lue uratarinoita Vismasta:

Tutustu muihin yrityksiin ja urapolkuihin


Mainokset