Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Visma

Visma

"Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo, joka sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Toimimme asiakkaidemme luotettavana kumppanina vaativissa digitalisaatiohankkeissa. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia automatisoinnin ja integraatioiden avulla.

Jo 100 000 asiakasta Suomessa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Asiakkaamme ovat sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 11 000 asiantuntijaa, joista Suomessa jo 1 400. Suurimmat toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Turussa ja Lappeenrannassa.

Arvostamme erityisesti hyvää asennetta sekä oppimiskykyä. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. Tavoitteemme on, että henkilöstö viihtyy ja nauttii työstään. Olemme kasvuyritys ja etsimme jatkuvasti erilaisia talentteja, jotka teknisen osaamisensa lisäksi ovat myös hyviä tyyppejä ja viihtyvät tiimityössä. Meillä työkaverit ja esimiehet ovat avuliaita ja jaamme osaamista puolin ja toisin."

Lue uratarinoita Vismasta:

Tutustu muihin yrityksiin ja urapolkuihin

Viimeksi päivitetty: 30 huhti 2020

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 7.5.2018

Kiinteistöala

Kiinteistöalalla toimivat yritykset tuottavat monipuolisia kiinteistöpalveluja, joihin kuuluvat mm. kiinteistönhoito ja siivouspalvelut. Tutustu kiinteistöalan työhön, työllisyyteen ja siihen, mitä alalle haluavan kannattaa opiskella!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 14.5.2019

Työt opintojen ohella

Opiskelijaelämä voi olla rankkaa – etenkin taloudellisesti. Monelle voi tulla tunne,että tuet eivät riitä kattamaan kaikkia menoja. Moni korkeakouluopiskelija työskentelee osa-aikaisena opintojensa ohella.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 7.5.2018

Matkailu- ja ravitsemisala

Matkailu- ja ravitsemisalalla toimivien yritysten tuottamat palvelut liittyvät läheisesti toisiinsa. Tutustu matkailu- ja ravitsemisalan työhön, työllisyyteen ja siihen, mitä alalle haluavan kannattaa opiskella!

Lue lisää