Turvaaja

Turvaaja

Sinusta tuli: Taina Turvaaja tai Tomi Turvaaja

Taina ja Tomi Turvaaja sopivat turvallisuusalalle. Turvallisuus on osa arkea emmekä useimmiten huomaa sen läsnäoloa ennen kuin se puuttuu. Turvallisuusalasta on muodostunut yhteiskunnan yksi keskeisimmistä palvelutoiminnan muodoista.

Kiinnostaako sinua opiskelu turvallisuusalalla? Turvallisuuden alalla löytyy lukuisia eri Taina ja Tomi Turvaajalle sopivia ammatillisia perustutkintoja.

Alan ammatillisia perustutkintoja:

  • Turvallisuusalan perustutkinto
  • Rikosseuraamusalan tutkinto

Hae turvaajalle sopivia koulutuksia


Turvallisuus

Turvallisuus on osa arkea, emmekä useimmiten huomaa sen läsnäoloa ennen kuin se puuttuu. Turvallisuusalasta on muodostunut yhteiskunnan yksi keskeisimmistä palvelutoiminnan muodoista. Turvallisuusala on monipuolinen, haastava ja jatkuvasti kasvava ja muuttuva ala yhdistäen useita erilaisia ammattitaidon osa-alueita. Suomessa suurin osa turvallisuusalalla työskentelevistä toimii valtion, kuntien ja yritysten palveluksessa.

Vai kiinnostaako sinua lukio-opiskelu? Voit totta kai suorittaa kolmivuotisen lukion ja hakea tämän jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon opiskelemaan sinua kiinnostavaa alaa. Mikäli et ole vielä ihan varma tulevaisuudensuunnitelmistasi, saat lisäksi lisää mietintäaikaa hakemalla lukioon. Muistathan myös että suorittamalla kaksoistutkinnon voit suorittaa sekä lukion että ammatillisen perustutkinnon samanaikaisesti! 

Hae lukiokoulutuksia

Viimeksi päivitetty: 26 kesä 2018

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi