Ammatilliset perustutkinnot

4 DELAR

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
23 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
23 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

4 DELAR

Det här är utbildningen för dig som inte har svenska som modersmål och vill studera på svenska. På 4D-utbildningen får du en stadig grund inom yrkesutbildningen. Efter att du har avlagt din delexamen kan du fortsätta dina studier inom den bransch som intresserar dig.

Nästa utbildning planeras starta i september 2024 i Axxells utrymmen på Bangatan 75 i Karis. På 4D läser du examensdelarna Kunnande i kommunikation och interaktion (19 kp), Kunnande om samhälle och arbetsliv (10 kp) samt Arbete i en arbetsgemenskap (15 kp). I studierna ingår studier på en arbetsplats som intresserar dig.

På 4D lär du dig om det finländska samhället och arbetslivet, om företagsamhet och om hållbar utveckling. Du övar dig att använda digitala verktyg, att skriva och förstå texter på svenska och annat som är viktigt att veta för att arbeta i Finland och Norden. Studierna kretsar kring det du vill arbeta med i framtiden.

Studierna kräver egen dator eller tillgång till egen dator på fritiden.

Förverkligande

Utbildningen förverkligas genom flexibla flerformsstudier med hjälp av lärplattformen Itslearning. En del av studierna görs i skolan, en del hemma och en del på en arbetsplats. Utbildningen räcker cirka sex månader. Om du väljer att fortsätta studera för att få en grundexamen blir examensdelarna du har avlagt på 4D till 100% erkända.

Om du inte har studerat svenska tidigare kan du vända till Kurscentret Lärkkulla i Karis. De erbjuder kurser i svenska på grundläggande nivå, se www.larkkulla.net

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 4 DELAR, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Karjaa
  • ruotsi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 4 DELAR? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu