Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietosuojakäytäntö EMG – Education Media Group

EMG:N TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

EMG – Educations Media Group AB, Corporate ID (yritystunnus) 556652-1653, (”EMG” tai ”Me”) vastaa niiden henkilötietojesi käsittelystä, jotka on kerätty käydessäsi verkkosivustossa (”Verkkosivusto”), tehdessäsi kyselyn koulutuksen tarjoajalle verkkosivustossa (”Käyttäjätili”) tai käyttäessäsi palvelujamme (”Palvelut”), ja on siten henkilökohtaisesti vastuussa. Kun luot käyttäjätilin tai käytät palvelujamme, annat tietoja, joiden vuoksi olet henkilökohtaisesti tunnistettavissa (”Henkilötiedot”).

Käyttäjiemme yksityisyydensuoja ja tietosuoja ovat meille hyvin tärkeitä, ja suojaammekin yksityisyyttäsi teknisillä ja organisatorisilla tietosuojamenetelmillä. Meille antamiasi tietoja käsitellään ja suojataan sovellettavaa lainsäädäntöä ja tätä tietosuojakäytäntöä (”Tietosuojakäytäntö”) noudattaen. Voit aina ottaa meihin yhteyttä yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevissa kysymyksissä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@studentum.fi.

Luomalla käyttäjätilin ja/tai käyttämällä palvelujamme hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Hyväksyt myös sen, että lähetämme sinulle tietoja sähköisillä viestintämenetelmillä. Ennen kuin luot käyttäjätilin tai käytät palvelujamme, on tärkeää, että luet ja ymmärrät tietotosuojakäytännön.

Henkilötietojen antaminen on valinnaista. Meidän on kuitenkin välttämätöntä käsitellä henkilötietojasi, jos luot käyttäjätilin tai käytät palvelujamme, jotta voimme täyttää sitoumuksemme sinua kohtaan.

TÄRKEITÄ KÄSITTEITÄ

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka voidaan yhdistää suoraan tai välillisesti fyysiseen ja elossa olevaan henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietyissä olosuhteissa myös IP-osoitetta ja käyttöaktiivisuuttasi koskevia tietoja voidaan pitää henkilötietoina.

Henkilötietojen käsittelyyn sisältyy henkilötietojen kaikenlainen käsittely, kuten keräys, rekisteröinti ja säilytys.

Rekisterinpitäjä on henkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja menetelmät, ja hän vastaa viime kädessä tietojen käsittelystä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME?

Verkkosivuston, käyttäjätilin ja palvelujemme suunnittelussa on pyritty minimoimaan käsiteltävien henkilötietojen määrä, ja pyydämme henkilötietoja vain täyttääksemme sinulle antamamme sitoumukset, jos sinulla on käyttäjätili ja haluat käyttää palvelujamme. Henkilötietoja kerätään silloin, kun vierailet verkkosivustossa, luot käyttäjätilin tai käytät palvelujamme. Kerättäviä henkilötietoja voivat olla seuraavat tiedot:

  1. Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä tiedot annetaan silloin, kun luot käyttäjätilin tai käytät palvelujamme. Henkilö- ja yhteystietoja tarvitaan, jotta voimme täyttää sinulle antamamme sitoumukset käyttäessäsi palvelujamme.

  2. Laitetiedot, kuten IP-osoite, kieliasetukset, selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, alusta ja näytön tarkkuus. Tietoja käytetään vain analysointitarkoituksiin eikä koskaan yksilöllisellä tasolla, eikä niitä käytetä yhdessä sellaisen muun tiedon kanssa, joka voitaisiin yhdistää yksittäiseen henkilöön.

  3. Käyttäjätilin ja palvelujen käyttö. Rekisteröimme käyttäjätilisi sisään- ja uloskirjaukset ja palvelujen käytön. Toimimme tällä tavoin, jotta jäsenemme saisivat paremman käyttäjäkokemuksen, mutta myös siksi, että voimme tarjota sinulle oleellisia ja yksilöityjä tietoja itseäsi kiinnostavasta oman alueesi koulutuksesta.

  4. Maantieteelliset tiedot, eli maantieteellinen sijaintisi. Tietoja käytetään vain analysointitarkoituksiin eikä koskaan yksilöllisellä tasolla, eikä niitä käytetä yhdessä sellaisen muun tiedon kanssa, joka mahdollistaisi tietojen yhdistämisen yksittäiseen henkilöön.

  5. Evästeet ja muu laitteeseesi paikallisesti tallentuva sisältö. Kun vierailet sivustolla, käytämme suoraan tai kolmansien osapuolten välityksellä erilaisia tekniikoita, joilla voimme tunnistaa sinut ja saada sinusta enemmän tietoa käyttäjänä. Käytämme esimerkiksi evästeitä, jotta sinun ei tarvitse kirjautua sisään aina vieraillessasi käyttäjätililläsi. Lisätietoja tämänkaltaisesta tekniikasta on alempana kohdassa ”Evästeet ja vastaavat seurantatekniikat”.

  6. Muista lähteistä saatavat tiedot. Saatamme saada ajoittain tietoja muista lähteistä, yleensä kumppaneiltamme, asiakkailtamme tai toimittajiltamme. Asiakas voi esimerkiksi antaa meille tietoja siitä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun palvelujamme käytetään. Näistä lähteistä saatavat tiedot saattavat sisältää myös sellaisia tietoja, jotka on rekisteröity ennen sopimuksen tekemistä kanssamme.

Lasten henkilötiedot
Tämä sivusto ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille henkilöille, emmekä kerää tarkoituksellisesti henkilötietoja alle 13-vuotiaista henkilöistä.


Muiden henkilöiden henkilötiedot
Sinulla on oikeus antaa vain omat henkilötietosi, ei kenenkään muun henkilötietoja.

MITÄ TEEMME KERÄTYILLÄ HENKILÖTIEDOILLA?

Käytämme kaikkea sinuun liittyvää tietoa siihen, että voimme täyttää sinulle antamamme sitoumukset. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön annat suostumuksesi siihen, että käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  1. lähetämme yhteystietosi sille koulutusorganisaatiolle, josta olit kiinnostunut;

  2. tarjoamme palvelujamme;

  3. olemme yhteydessä sinuun;

  4. täytämme sopimukselliset ja lainsäädännölliset velvoitteemme;

  5. lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja ajoittaisia viestejä (jos et halua vastaanottaa kyseisiä ilmoituksia, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@studentum.fi);

  6. analysoimme käyttöä ja tutkimme, miten voimme kehittää palvelujamme;

  7. estämme, rajoitamme ja tutkimme verkkosivuston ja palvelujen väärinkäyttöä.

Edellä mainittujen lisäksi saatamme valvoa ja tallentaa verkkosivustossamme tapahtuvia tietoliikennetietoja, jotta voimme parantaa verkkosivustoa, noudattaa viranomaisvaatimuksia tai havaita ja estää lainvastaista toimintaa.

KENELLE JAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Yleensä emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Jos jaamme, kyse on itseäsi kiinnostavasta koulutusorganisaatiosta, ja siinäkin tilanteessa luovuttamiseen sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä. Teemme tarvittavia ja perusteltuja lainsäädännöllisiä, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävästi suojattuna siirtäessämme tai jakaessamme tietoja kolmansille osapuolille.

  1. Toimittajat ja alihankkijat: Voimme luovuttaa henkilötietojasi palveluntarjoajille tai alihankkijoille, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa ja siten voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan, tarjota pääsyn verkkosivustoon tai täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan muissa tässä tietosuojakäytännössä ilmoitetuissa tarkoituksissa.

  2. Emoyhtiömme, tytäryhtiömme ja muut liiketoimintaamme liittyvät yritykset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi konserniimme kuuluville yrityksille (toimitamme luettelon konsernirakenteestamme pyynnöstä). Jaamme nämä tiedot, jotta voimme tarjota pääsyn verkkosivustoon, ottaa tarvittaessa yhteyttä ja muulla tavoin täyttää sinua koskevat sopimukselliset velvoitteemme. Myös muut tämän tietosuojakäytännön mukaiset käyttötavat ovat mahdollisia.

  3. Viranomaiset: Voimme luovuttaa tarvittavia tietoja viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille tai muille viranomaisille, joille olet antanut suostumuksesi julkaista kyseisiä tietoja tai joille meidän on lakisääteisesti luovutettava tietoja.

  4. Divestointi: Jos myymme tai ostamme yrityksen tai omaisuutta tai jos kolmannet osapuolet ostavat merkittävän osan omaisuudestamme, voimme luovuttaa kyseisiä tietoja kyseisille ostajille.

Emme koskaan luovuta henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle, jolla ei tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ole käyttöoikeutta henkilötietoihisi.

ETA-alueen ulkopuoliset maat
Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU-/ETA-alueella. Verkkosivuston palveluja voivat tarjota toimittajat, alihankkijat tai konserniin kuuluvat yritykset, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Henkilötietojasi saatetaan sen vuoksi siirtää muihin kuin EU-/ETA-maihin. Yksityisyydensuojasi on meille hyvin tärkeää, ja teemme tarvittavia ja perusteltuja lainsäädännöllisiä, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä tietosuojatasolla, joka on verrattavissa EU-/ETA-maissa tarjottavaan tietosuojan tasoon tai vastaa sitä.

HENKILÖTIETOJESI SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi tietokonejärjestelmässämme vain niin kauan, kuin se on tarpeellista täyttääksemme sitoumuksemme sinua kohtaan, tai sen ajan, joka lainsäädännössä määrätään. Käytäntönämme on poistaa kaikki henkilötiedot 24 kuukauden kuluttua siitä, kun olet viimeisen kerran käyttänyt palvelujamme. Palvelujen käyttöön sisältyy sivuston ominaisuuksien käyttäminen ja jonkin sähköpostimateriaalimme käyttö aktiivisesti klikkaamalla.

OMAT OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää kerran vuodessa maksutta rekisteripoimintoja meidän käsittelemistämme sinua koskevista henkilötiedoista. Sinulla on myös oikeus saada tietoja henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksesta ja oikaista itseäsi koskevia puutteellisia tai virheellisiä tietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely, jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin. Jos ei ole olemassa sellaisia lakisääteisiä velvoitteita, jotka estäisivät tietojen poistamisen, poistamme tietokannastamme pyynnöstäsi kaikki tarpeettomat itseäsi koskevat henkilötiedot ja viittaukset. Jos haluat poistaa, korjata tai noutaa tietoja meidän säilyttämistämme sinua koskevista henkilötiedoista tai käyttää oikeuttasi tietojen siirtämiseen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@studentum.fi ja ilmoita, mitä pyyntösi koskee.

EVÄSTEET JA VASTAAVAT SEURANTATEKNIIKAT

Käytämme sivustossamme evästeitä, mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet. Kolmannen osapuolen evästeillä kerätään tietoja meille, ei kenellekään muulle. Eväste on pieni tiedosto (sisältää yleensä kirjaimia ja numeroita), joka on ladattu laitteeseen (esim. tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kuten kannettava tietokone, iPhone, iPad, Android tai muu älypuhelin) ja joka tallentaa kiintolevyllä, Flash-muistissa tai selaimessa olevia tietoja. Sen avulla voidaan tunnistaa sivustolle palaava käyttäjä ja mukauttaa palvelujen käyttökokemusta omien mieltymystesi mukaan vieraillessasi sivustossamme.

Käytämme evästeitä eri tarkoituksiin, esimerkiksi palvelujemme ja verkkosivuston tarjoamiseen, verkkosivuston tietoliikenteen mittaukseen ja analysointiin ja palvelujen käyttämiseen.

Tietyiltä osin evästeiden käyttö on välttämätöntä, jotta palvelua ja verkkosivustoa voidaan käyttää. Tarvitsemme esimerkiksi tietoja asetuksistasi, joiden perusteella tiedämme, miten palvelut ja verkkosivusto näkyvät selaimessasi. Käytämme evästeitä myös, jotta voimme mukauttaa palvelumme sen mukaan, miten käytät verkkosivustoa, mitä tietoja annat ja mitä valintoja teet vieraillessasi sivustossa. Näin voimme varmistaa, että saat itsesi kannalta oleellisia tietoja. Evästeillä keräämme myös tilastotietoja, analysoimme verkkosivuston käyttöä ja seuraamme palvelujen käyttöä.

Muista yrityksistä saatavilla kolmannen osapuolen evästeillä suoritamme markkinatutkimuksia, mittaamme verkkosivuston tietoliikennettä, lähetämme mainoksia ja parannamme sivustomme toimivuutta.

Voimme myös käyttää paikallisesti laitteeseesi tallennettuja pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, JavaScriptiä tai vastaavia tekniikoita, joilla voidaan seurata eri verkkosivustojen käyttöä ja sähköpostien vastaanottamista (pikselitunnisteet). Pikselitunnisteita voidaan käyttää yhdessä verkkosivustomme tai palvelumme kanssa tai meiltä tai kumppaneiltamme tulevan sähköpostiviestinnän yhteydessä. Pikselitunnisteilla kerätään yleensä anonyymejä tietoja, joilla voidaan tunnistaa erityyppisiä tietoja, parantaa saamaasi palvelua tai lähettää juuri itsellesi sopivia alennuksia ja tarjouksia. Pikselitunnisteilla voidaan myös tunnistaa ne kurssit, tarjoukset tai sähköpostiviestit, joiden perusteella vierailit kumppaniemme verkkosivustoissa.

Toiset yritykset voivat käyttää erityisiä pikselitunnisteita, joilla he seuraavat käyntejä omissa verkkosivustoissaan ja selvittävät, saapuuko verkkoliikenne meidän sivustostamme ja oletko oikeutettu käyttämään palveluja.

Käyttämämme kolmansien osapuolten evästeet ovat vain asetus- tai päivitysevästeitä, joilla kerätään tietoja edellä mainittuja tarkoituksia varten. Lisäksi he käyttävät vain ensimmäisen osapuolen evästeitä, eli he vain lähettävät tietoa toimialueesi palvelimelle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että heidän evästeestään tulee oman toimialueesi omaisuutta, eikä mikään muu palvelu tai toimialue voi muuttaa tai lukea tietoja.

Palvelujemme tai verkkosivuston käyttämiseen liittyvät tiedot ja voimassa oleva IP-osoitteesi voidaan lähettää kolmansille osapuolille, jotka säilyttävät tiedot ja jotka tarjoavat asianmukaisia evästeitä palvelimille esimerkiksi Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kolmannet osapuolet käyttävät näitä tietoja meidän puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöä ja palveluja, laatiakseen raportteja sivuston käyttöaktiivisuudesta ja tarjotakseen meille muita sivuston aktiivisuuteen ja palveluihin liittyviä palveluja. Mitään kerättyä IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muihin meidän tai kolmansien osapuolten säilyttämiin tietoihin.

Voit halutessasi poistaa käytöstä tai estää eri toimijoiden evästeet valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi. Tällöin et voi välttämättä käyttää joitakin tai mitään sivustomme tai palvelujemme ominaisuuksia. Lisätietoja evästeistä saat napsauttamalla seuraavia linkkejä:

YHTEYSTIEDOT

EMG – Educations Media Group AB, Corporate ID (yritystunnus), 556652-1653, toimipaikka Karlavägen 104, 115 26 Tukholma, Ruotsi, on henkilökohtaisesti vastuussa ja vastaa henkilötietojesi käsittelystä edellä mainitulla tavalla ja Ruotsin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, yksityisyydensuojasta tai tietosuojasta, voit aina lähettää sähköpostia osoitteeseen info@studentum.fi.

Lisätietoja meistä saat osoitteesta www.educationsmediagroup.com.

Tukholma, Ruotsi, 13. joulukuuta 2017

Viimeksi päivitetty: 11 loka 2018