Sivuston käyttötapa: Mobiili
Hae korkeakouluun -digimessut 17.3.2021

Hae korkeakouluun! -digimessut

Yhteishaku tulee! Haetko kevään 2021 yhteishaussa yliopistoon tai ammattikorkeakouluun? Haluatko vielä vahvistusta sille, mikä on hakukohteesi? Tule mukaan Hae korkeakouluun -digimessuille 17.3.2021 ja tutustu korkeakouluihin! Osallistuminen on maksutonta.

Digimessut järjestetään virtuaalisella 3D-messualustalla. Virtuaalimessuilla voit tutustua korkeakoulujen tarjontaan, keskustella opiskelijaedustajien kanssa ja tehdä päätöksesi siitä, mihin korkeakouluun kevään yhteishaussa haet.

Suosittelemme tietokoneen käyttöä messuilla vierailuun, messukokemus on silloin parhaimmillaan. Nähdään messuilla! 👋😊


HAE KORKEAKOULUUN! -DIGIMESSUT

MITÄ? Digitapahtuma, jossa korkeakouluun hakevat kohtaavat korkeakoulujen edustajat

KENELLE? Kevään yhteishaussa hakeville, mutta myös muille korkeakouluissa opiskelusta kiinnostuneille

MILLOIN? Keskiviikkona 17.3.2021 klo 9–20

MISSÄ? Virtuaalisessa 3D-ympäristössä

HINTA? Tapahtuma on maksuton

MITEN? Rekisteröidy messualustalla ja astu sisään messujen aukioloaikojen puitteissa!


Hae korkeakouluun! -digimessut käynnistävät kevään yhteishaun!

Kevään 2021 korkeakoulujen yhteishaku pidetään 17.3. klo 8.00−31.3.2021 klo 15.00. Tämä on kevään yhteishaun niin sanottu toinen hakuaika, jossa haetaan ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit lukea lisää yhteishausta täällä »

Tässä haussa hakeudutaan suomen- ja ruotsinkielisiin korkeakouluopintoihin, jotka alkavat syksyllä 2021. Mikäli hakuun kuuluu valintakoe ja hakija etenee valintakoevaiheeseen, valintakokeet järjestetään kevään ja alkukesän aikana. Täältä löydät lisätietoja korkeakoulujen valintakokeista »

Hakulomake täytetään ja jätetään osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutuksiin haetaan yhdellä hakulomakkeella ja haussa voi saada yhden opiskelupaikan. Hakea voi kuitenkin useisiin kohteisiin ja tämä kannattaakin punnita tarkkaan. Vaikka ensisijainen hakukohde olisikin selkeä, Hae korkeakouluun -digimessuilla saat myös hyviä ideoita siihen, mitä muita vaihtoehtoja on tarjolla.


Mukana messuilla

 

 

Viimeksi päivitetty: 17 maalis 2021