🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Vinkkejä opiskeluun

Olemme koonneet tälle sivulle vinkkejä, joista voi olla hyötyä erilaisia opintoja suorittaessa. Kaipaatko vinkkejä uuden kielen oppimiseksi, tai onko opiskelutekniikka hakusessa? Ei hätää, lue vinkkimme ja olet lähempänä onnistumista.

Vinkit opiskelijalle

Vinkkejä opiskelijalle

Olemme koonneet tälle sivulle vinkkejä, joista on hyötyä erilaisia opintoja suorittaessa. Kaipaatko vinkkejä uuden kielen oppimiseksi, tai onko opiskelutekniikka hakusessa? Ei hätää, lue vinkkimme ja olet lähempänä onnistumista.

Vinkit opiskelijalle

VINKIT OIKEAAN OPISKELUTEKNIIKKAAN

Haluatko parantaa opiskelutekniikkaasi? On olemassa monia vinkkejä siihen, miten voit menestyä vielä paremmin eri opintoaineissa. Kokosimme vinkit tänne.

 Lue lisää

Viisi vinkkiä uuden kielen opiskeluun

5 vinkkiä uuden kielen opiskeluun

Uuden kielen opetteleminen tai aiemmin opiskellun kielen muistuttelu voi olla vaikeaa. Näiden vinkkien avulla uuden kielen opiskelusta tulee tehokkaampaa.

 Lue lisää

Vinkkejä kirjoittamiseen

Sinustako mestarikirjoittaja?

Onko sinusta vaikeaa kirjoittaa pidempää tekstiä? Etkö tiedä, mistä aloittaisit? Keräsimme yhteen muutaman vinkin, joiden avulla sinusta tulee parempi kynäniekka!

 Lue lisää

10 säästövinkkiä opiskelijalle

10 säästövinkkiä opiskelijalle

Rahahuolet kuormittavat mieltä ja häiritsevät opintoihin keskittymistä. Keräsimme kymmenen parasta säästövinkkiä, joilla voit helpottaa hieman taloudellista ahdinkoa.

Lue lisää

Rakenna oma muistipalatsisi!

Rakenna oma muistipalatsisi!

Jos oppimiseen ei keskity, muistikuvat jäävät hatariksi ja ja pitkäaikaiseen muistiin ei synny pitäviä muistivihjeitä. Erilaisista tekniikoista on apua asioiden mieleen painamisessa.

 Lue lisää

Opiskelijakämppä, joka sopii sinulle?

Opiskelijakämppä, joka sopii sinulle?

Opiskelijakämpän löytäminen saattaa olla melkoinen prosessi, mutta onneksi asumisvaihtoehtoja on useita. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tarkista, mitä asuntoa varten tulisi hankkia.

Lue lisää

Vinkkejä esiintymiseen

Haluatko paremmaksi esiintyjäksi?

Esitelmäpäivä lähestyy. Mitä jos takeltelen sanoissani tai alan hermostuksissani höpöttää mitä sattuu? Miten parantaa omaa esiintymistä?

 Lue lisää

Aika lentää pesästä?

Aika lentää pesästä?

Omilleen muuttaminen on iso askel. Mihin muutosta täytyy ilmoittaa? Mitä kaikkea täytyy hankkia uuteen kotiin? Miten pärjätä kotiaskareissa?

Lue lisää

Syö itsesi fiksuksi

Syö itsesi fiksuksi!

Tiestikö, että on olemassa ruokalajeja, jotka auttavat sinua keskittymään, parantavat muistia ja saavat sinut ottamaan paremmin vastaan uutta informaatiota?

 Lue lisää

Kesälomavinkit

Studentum.fi:n kesälomavinkit!

Keräsimme yhteen kymmenen kesälomavinkkiä eli yhden jokaista lomaviikkoa kohden. Studentum.fi:n kesälomavinkit voi ottaa avuksi silloin, kun löhöily alkaa kyllästyttää!

Lue lisää

Valmistaudu syksyn opintoihin

Valmistaudu syksyn opintoihin!

Ennen koulujen alkua saa nauttia kesälomasta ja tehdä rauhassa kesätöitä, mutta syksyn lähetessä kannattaa alkaa valmistautua myös alkaviin opintoihin. Mitä täytyy tehdä ennen koulujen alkua?

 Lue lisää

Etkö tiedä, mihin hakisit?

Etkö tiedä, mihin hakisit?

Voi tuntua haastavalta keksiä, mikä on se oma juttu ja mistä pitäisi oikein lähteä liikkeelle. Listasimme ylös vinkkejä opiskelupaikan valinnan ja hakuprosessin helpottamiseksi. 

 Lue lisää

Studentum.fi:n vinkit syksyyn!

Studentum.fi:n vinkit syksyyn!

Syksy tulee joka vuosi, halusimme tai emme. Keräsimme yhteen kuusi hyvää syysvinkkiä, joilla syksystä tulee hieman valoisampi ja hauskempi.

 Lue lisää

Säästövinkit opiskelijalompakolle

Säästövinkit opiskelijalompakolle

Miten pitää matti poissa lompakosta, kun käytössä on pieni opiskelijabudjetti? Lue Studentum.fi:n säästövinkit opiskelijalompakolle.

 Lue lisää


Mainokset