Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Jos haluat löytää itsellesi opiskelupaikan ja aloittaa jo syksyllä, vielä ei ole liian myöhäistä. Tutustu rohkeasti eri vaihtoehtoihin ja kuka tietää – ehkä unelmiesi opiskelupaikka on aivan nurkan takana.

» Löydä opiskelupaikka vaikka jo syksyksi!

Kesäkuun uutiskirjeKevät 2020 on ollut kaikin puolin odottamaton. Monet suunnitelmat ovat menneet täysin uusiksi eikä opiskelumaailma ole välttynyt myllerrykseltä. Opintoihin voi kuitenkin edelleen hakea, tutustuthan siis koulutusvaihtoehtoihin!

» Tutustu ja löydä oma opiskelupaikkasi!

Toukokuu 2020Tämä kevät on meille kaikille todella poikkeuksellista aikaa. Tulevaisuus tuntuu epävarmalta ja päätösten teko pelottaa. Kaikesta huolimatta rohkaisemme katsomaan tulevaisuuteen – kaikki kyllä järjestyy! Tutustu eri koulutusvaihtoehtoihin, kouluttautuminen nimittäin kannattaa aina.

» Löydä koulutuksesi

Huhtikuun 2020 uutiskirjeMe studentum.fi:ssä haluamme lievittää opiskelupaikan valintaan liittyvää stressiä – se oma juttu kyllä löytyy! Tutustu kevään yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin.

» Tutustu eri koulutusvaihtoehtoihin

Maaliskuun uutiskirjeKevään yhteishaut alkavat pian. Oletko jo päättänyt, minne haet? Vai onko sinulla vielä suunnitelmat auki? Tutustu eri vaihtoehtoihin ennen isoa päätöstä!

» Askarruttaako yhteishaku?

Helmikuu 2020Olisiko tämä se vuosi, kun löydät oman juttusi? Uusi vuosi, uudet kujeet – melkoinen klisee, mutta ehkä siinä on jotain perää. Löydä suunta tulevaisuudelle ja tutustu eri koulutusvaihtoehtoihin!

» Löydä juuri itsellesi sopiva koulutus!

Tammikuun 2020 uutiskirje
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi