Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Klikkaa tästä kirjautuaksesi sisään  

Uutiskirje

2017

Näytä vanhemmat


Syyskuu 2017Syyskuussa haetaan muun muassa tammikuun 2018 opintopaikkoja syksyn yhteishaussa. Lisäksi muita kiinnostavia vaihtoehtoja löydät syyskuun uutiskirjeestämme.

» Psst! Joko kuulit näistä?Elokuu 2017Lisähaun viimeisiä opintopaikkoja on vielä jaossa. Elokuun uutiskirjeestämme löydät mm. tietoa lisähausta sekä muita hyviä mahdollisuuksia tehdä syksystäsi unohtumaton!

» Näin teet syksystäsi paremman!Heinäkuu 2017Vielä ehdit opiskelemaan syksyksi. Lisähaku koulutuksiin on edelleen käynnissä ja moni opiskelupaikka odottaa vielä lunastajaansa. Lisähaussa olevat koulutukset löydät täältä. Heinäkuun uutiskirjeestämme löydät lisäksi monia muita hyviä koulutusvinkkejä!

» Tsekkaa koulutusvinkit ja tao, kun rauta on kuumaa!Kesäkuu 2017Kesä tulee, mutta opintoihin haku ei hiljene. Lisähaussa on vielä paikkoja jäljellä moniin oppilaitoksiin, joissa kaikki koulutuspaikat eivät ole täyttyneet. Katsasta siis vinkit kesäkuun uutiskirjeestämme ja nappaa opiskelupaikka vielä syksyksi!

» Kesän kuumimmat koulutuksetToukokuu 2017Kevään koulutushaku on käynnissä syksyllä alkaviin koulutuksiin. Esimerkiksi kansanopistot ovat hyvä vaihtoehto välivuodelle. 

Tutustu toukokuun uutiskirjeeseemme ja nappaa opiskelupaikka takataskuusi. Työelämässä olevien kannattaa tutustua myös työelämän tutkintoja esittelevään sivustoomme: Koulutus.fi!

» Katso kevään koulutusvinkit!Huhtikuu 2017Korkeakoulujen yhteishaun loppumetrejä juostaan. Lisäksi haku on käynnissä muun muassa kansanopistoihin. 

Huhtikuun uutiskirjeestämme löydät rutkasti erilaisia opiskeluvinkkejä. Jos oma tulevaisuus vielä pohdituttaa, tutustu rohkeasti!

» Valitse koulutus, joka kiinnostaaMaaliskuu 2017Vieläkö koulunpenkki kiinnostaa? Jos vastasit kyllä, löydät maaliskuun uutiskirjeestämme monia hyviä vaihtoehtoja oikean penkin löytämiseen.

Viimeistä suoraa vedetään ammatillisten ja lukio-opintojen yhteishaun osalta. Korkeakoulujen hakuajoissa ollaan puolestaan lähtötelineissä. Tutustu siis moniin eri vaihtoehtoihin ja löydä omasi!

» Koulunpenkki kiinnostaaHelmikuu 2017Kevät on koulutusmaailman vilkkainta aikaa. Valtakunnallinen yhteishaku ammatillisiin, lukio- ja korkeakouluopintoihin täyttää monen nuoren sekä aikuisen ajatukset.

Helmikuun uutiskirjeestämme löydät esimerkiksi mihin voit yhteishaussa hakea ja tutkia myös muita monia kiinnostavia koulutusvaihtoehtoja!

» Tsekkaa kevään koulutusvinkitTammikuu 2017Uusi vuosi ja uuden vuoden lupaukset. Oliko yksi niistä kenties alanvaihto tai unelma-ammatin löytäminen? 

Kevät tuo tullessaan monia mielenkiintoisia asioita koulutusmaailmassa. Useimpiin syksyllä alkaviin koulutuksiin onkin hakuaika juuri keväällä. Tammikuun uutiskirjeestämme löydät hyviä vinkkejä aloista, joille keväällä voit hakea.

» Löydä koulutuksesi