Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Klikkaa tästä kirjautuaksesi sisään  

Uutiskirje

2018

Näytä vanhemmat


Maaliskuu 2018Yhteishaku korkeakouluihin on loppunut, mutta syksyksi on edelleen mahdollista hakea koulutuspaikkaa. Tarjolla on esimerkiksi hierojan, rajavartijan ja kansanopistokoulutuksia. Katso huhtikuun uutiskirjeemme!

» Meillä on pari juttua sinulle...Maaliskuu 2018Yhteishaku ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin on käynnissä. Haku korkeakouluopintoihin starttaa myös maaliskuussa. Tutustu siis maaliskuun uutiskirjeeseemme ja katso mihin koulutukseen juuri Sinä voisit hakea.

» pssst…avaa tämäHelmikuu 2018Yhteishaku korkeakouluihin ja toisen asteen koulutuksiin lähestyy. Nappaa viimeisimmät vinkit yhteishakuun helmikuun uutiskirjeestämme ja hanki opiskelupaikka syksyksi!

» Jos klikkaat yhtä linkkiä tällä viikolla, klikkaa tätä!Tammikuu 2018Tammikuun uutiskirjeemme tarjoaa mahdollisuuden lunastaa uuden vuoden lupauksia. Uutiskirjeestä löydät monta hyvää koulutusvinkkiä, joilla voit tehdä vuodestasi täysin erilaisen mitä olit suunnitellut.

» Ihmeiden aika ei ole ohi!