Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


UutiskirjeOpiskelupaikkoja on tarjolla vielä kesähelteilläkin! Lisähausta löydät vapaana olevia opiskelupaikkoja. Me kokosimme vapaat paikat yhdelle sivulle. Tsekkaa vaihtoehdot ja löydä oma paikkasi!

» Tsekkaa vapaat opiskelupaikat!

Kesäkuu 2019Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella! Uutiskirjeestämme löydät kuukauden koulutusnostot, joista löydät varmasti itsellesi sopivan koulutuksen. Tutustu vaihtoehtoihin ja ole opiskelija jo ensi syksynä!

» Löydä opiskelupaikkasi!

Toukokuu 2019Kevät on unelmien toteuttamista varten! Julkaisimme suuren oppaan ulkomailla opiskeluun, josta löytyy paljon tietoa ulkomailla opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Jos ulkomailla opiskelu ei nappaa, löytyy kirjeestämme myös huikeita opiskelumahdollisuuksia kotimaassa.

» Ota askel kohti unelma-alaasi!

Huhtikuu 2019Maaliskuu 2019Taannoisilla Studia-messuilla kysyimme messukävijöiltä, mitä opiskeluun liittyviä unelmia ja huolenaiheita heillä on. Osalle vastanneista tulevaisuus on vielä suuri mysteeri, toisilla on sen varalle jo selkeä suunnitelma. Onko sinulla samoja huolia ja toiveita opiskelun suhteen?

» Aloita oma matkasi!Helmikuu 2019Tiedätkö jo, mitä aiot lähteä opiskelemaan? Vaihtoehtojen viidakossa voi välillä olla vaikea löytää juuri sitä omaa juttua. Jos turvallisuusalalla työskentely kiinnostaa, kannattaa kurkata juttu, johon olemme koonneet viiden turvallisuusalalla työskentelevän tarinat.

» Löydä opiskelupaikkasi!Tammikuu 2019Tee yksi lupaus vuodelle 2019: opiskelupaikka! Vuoden inspiroivimmat koulutukset löydät tammikuun uutiskirjeestämme. Jos opiskelupaikan valinta tuottaa harmaita hiuksia, lue kirjeestämme kuusi vinkkiä opiskelupaikan valintaan. 

» Klikkaa kirjeeseen!
Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.