Ammatillisen tutkinnon osat

Mekaanisen kunnossapidon koulutusohjelma sähköasentajille

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mekaanisen kunnossapidon koulutusohjelma sähköasentajille

Onko sinulla sähköasentajan pätevyys ja haluaisit laajentaa osaamistasi mekaanisten laitteiden asennus-, huolto ja kunnossapitotehtäviin?

Moniosaajille on kysyntää teollisuudessa ja energia-alalla, mm. prosessiteollisuudessa ja tuulivoimaloissa. Osallistumalla mekaanisen kunnossapidon koulutusohjelmaamme vahvistat työasemasi myös tulevaisuudessa. Koulutus antaa sinulle laajat mahdollisuudet työskennellä teollisuudessa mekaanisen kunnossapidon tehtävissä, joissa tarvitaan myös sähköasentajan pätevyyttä.

Opiskelun toteutusmuoto

Opintojen kesto on noin 1 vuosi. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Opinnot voit suorittaa päiväopintoina työn ohessa tai alan työtehtävissä oppisopimuksella.

Oppilaitoksessa tapahtuvan lähiopetuksen määrä on keskimäärin 2-4 päivää/kuukausi koko koulutuksen aikana

Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä. Opiskelu sisältää käytännön työtehtäviä työpaikalla, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on parantaa mahdollisuuksiasi työskennellä teollisuudessa kunnossapidon tehtävissä, joissa tarvitaan myös sähköasentajan pätevyyttä.

Koulutuksen päätyttyä ja työkokemusta hankittuasi voit laajentaa osaamistasi esim. suorittamalla työn ohessa oppisopimuksella koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon, jossa voit suuntautua mm. tuulivoimaan, prosessiteollisuuteen tai sähköautomaatioon.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksessa opiskellaan 3 tutkinnon osaa, yhteensä 60 osp. Osaaminen arvioidaan pääasiassa työpaikalla toteutettavissa näytöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mekaanisen kunnossapidon koulutusohjelma sähköasentajille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu ensi sijassa työssä oleville sähköasentajille. Koulutukseen valitulla tulee olla sähköasentajan tutkinto (esim. sähkö- ja automaatioalan perustutkinto).

Opintoihin on jatkuva haku.

Kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelun aikana voi syntyä kuluja opiskeluun liittyvistä materiaaleista kuten oppikirjoista, opiskeluvälineistä, työasusta, työkaluista ja korttipätevyyksistä, n. 350 – 400 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu