Ammattitutkinnot

Rakennusrestauroinnin ammattilaiseksi | taideteollisuusalan ammattitutkinto | restauroija

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Syyskuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 30.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Syyskuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 30.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rakennusrestauroinnin ammattilaiseksi | taideteollisuusalan ammattitutkinto | restauroija

Mies hymyilee

Oletko kiinnostunut rakennusrestauroinnista ja sinulla on jo kokemusta joko työn tai opintojen kautta restauroinnin perusteista? Tervetuloa meille opiskelemaan restauroijaksi töiden ohessa tai vaikka oppisopimuksella joko koko tutkinto (150 op) tai valitsemasi tutkinnon osat.

Koulutuksen aikana kerrytät osaamista laajasti restauroinnin alalla: korjauskohteen alkukartoituksen tekemisestä, kirvesmiehentöistä, puusepäntöistä, rappauksesta, koristemaalauksesta ja esimerkiksi koristevaluista.

Koulutuksen rakenne mahdollistaa kokotutkinnon lisäksi myös osatutkinnon tai tiettyjen tutkinnon osien suorittamisen.

Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä. Osaamista hankintaan joko omassa työssä restauroinnin alalla tai muussa ympäristössä: opiskelupäivien sijoittuminen perjantai- ja lauantaipäiviin mahdollistaa joustavan opiskelun myös työn ohella.

Toteutus

Koulutuksen lähipäivät toteutetaan perjantaisin ja lauantaisin, kahdesti kuukaudessa. Lähipäivien pituus on 6 tuntia ja ne toteutetaan pääsääntöisesti Rasekon tiloissa Raisiossa. Suunniteltujen lähipäivien tarkemmasta sisällöstä saat lisätietoa vastuuopettajalta. 

Lisäksi osaamista hankintaan omassa työssä tai muussa restaurointiympäristössä.

Voit opiskella joko koko tutkinnon tai tehdä tutkinnon osia taideteollisuusalan ammattitutkinnosta, restauroinnin opinnoista Rasekon toteutussuunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusrestauroinnin ammattilaiseksi | taideteollisuusalan ammattitutkinto | restauroija, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syyskuu 2024

  • Lähiopetus
  • Raisio
  • Viimeinen hakuaika: 30.9.2024

Kohderyhmä

Rakennusrestauroinnin perusteet tunteva, alasta kiinnostunut kädentaitaja.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Kustannukset

Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa. Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusrestauroinnin ammattilaiseksi | taideteollisuusalan ammattitutkinto | restauroija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu