Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaajan monitoimiopetus Suomessa

Dog Oriented Institute, Useita paikkakuntia
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koirien koulutusohjaajan monitoimiopetus Suomessa

valkoinen ja ruskea koira terassilla

Koulutusohjaajan monitoimiopetuksessa opiskelet osaksi zoomissa ja neljänä
viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin kasvokkain ryhmän muiden opiskelijoiden kanssa. Opetuksessa opiskelet teoriaa, mutta teet myös käytännön harjoituksia koirien kanssa.

Voit ottaa opetusviikonloppuun mukaan myös oman koiran, jos niin haluat. Koirapaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausten mukaan. Koirat viikonloppuina vaihtelevat, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada oma koira mukaan opetukseen silloin tällöin.

Viikonloppuina opiskelet kokopäiväisesti. Opiskelu alkaa kumpanakin päivänä (la + su) klo 10.00 ja päättyy noin klo 17.00. Kumpanakin päivänä on tunnin mittainen lounastauko.

Viikonloppuisin työskentelet aktiivisesti muiden ryhmäläisten kanssa, jolloin jokaisen jo olemassa oleva osaaminen on tärkeä osa opiskelua. Saat opiskelun kautta uusia saman henkisesti ajattelevia ystäviä ja mahdollisesti jopa yhteistyökumppaneita.

Monitoimiopiskelu sopii sinulle, joka haluat opiskella aktiivisesti myös muiden opiskelijoiden kanssa ja päästä konkreettisesti tekemään töitä koirien kanssa osaavan opettajan silmien alla.

Toiveena on, että sinulla on oma koira/koiria, jonka/joiden kanssa voit tehdä käytännönharjoituksia kotona. Jos sinulla kuitenkaan ei ole omaa koiraa, se ei estä sinua opiskelemasta. Sinulla on kuitenkin hyvä olla mahdollisuus työskennellä jonkun koiran/koirien kanssa, jotta saat käytännön harjoitusta ja pystyt tekemään kotitehtävät. Jos sinulla on oma koira, joka pystyy työskentelemään myös muiden kuin oman omistajan kanssa viikonloppuisin, voit ottaa sen mukaan opiskeluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaajan monitoimiopetus Suomessa, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Monimuotototeutus
  • Suomi

Hakeminen

Jos olet kiinnostunut tästä monitoimiopiskelusta ole yhteydessä ja kysy lisätietoja: yhteydenottolomakkeella tai +358 50 504 2109

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta koulutuksesta

Aikataulu

Seuraava monitoimiopetus alkaa syksyllä 2024. Aika ja paikka selviävät myöhemmin.

Kustannukset

1. Moduulin hinta on 525 euroa (sis. alv).

Voit maksaa myös erissä. Jos esim. maksat opiskelun kolmessa erässä, maksaa yksi osa 175 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Maksettuasi kaikki kolme erää saat todistuksen tästä moduulista ja pääset jatkamaan 2. moduuliin halutessasi. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaajan monitoimiopetus Suomessa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu