Uutiskirje marraskuu 2017
EMG

Koulutusvaihtoehtoja, vinkkejä ja ajankohtaisasioita nuorille ja aikuisille.

Katsele nettiversiota

Ota askel kohti unelma-ammattia!

Veridium Education

Lääkikseen ilman pääsykoetta?

Unohda pääsykoestressi jo nyt ja hanki opiskelupaikka korkeatasoisesta eurooppalaisesta yliopistosta.

Veridium Educationin kautta voit opiskella muun muassa lääketiedettä sekä hammaslääketiedettä Unkarin arvostetuissa ja akkreditoiduissa yliopistoissa. Veridium Education auttaa sinua koko hakuprosessin ajan.


Lue lisää

Kymenlaakson Opisto

Haku päällä Kymenlaakson Opistoon!

Tule hankkimaan nostetta jatko-opintoihin, viettämään innostavaa kevättä, hakemaan elämään hengähdystaukoa tai uutta suuntaa työuran jälkeen! Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto. Tervetuloa tammikuussa 2018 alkaville kevätlinjoille!

Kuvataide Valokuvaus
Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen


Lue lisää

Amiedu

Opiskele ammattiin!

Oletko vailla peruskoulun jälkeistä tutkintoa? Hae nyt nuorten aikuisten maksuttomiin koulutuksiin Amieduun. Seuraavaksi alkamassa muun muassa nämä koulutukset:

✔  Talonrakentaja
Eläintenhoitaja
Hitsaaja
Myyjä
Kiinteistöpalvelualan moniosaaja


Lue lisää

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Valmistu merkonomiksi

MERCURIAn merkonomikoulutukseen on jatkuva haku ja opiskelun voit aloittaa oman aikataulun mukaisesti, myös työn ohella. Kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja opiskelua tuetaan henkilökohtaisella ohjauksella. Merkonomin opintoihin voit hakeutua myös työttömänä ja saada valmistavaa koulutusta oppilaitoksessa sekä työssäoppimispaikalla.

Lue lisää

Pohjois-Savon opisto

Kehitä osaamistasi Kuopiossa

Haluatko tehdä töitä ihmisten parissa? Kommunikaation ja viittomakielen ohjaajana voit työllistyä monenlaisiin ohjaustehtäviin esim. päiväkoteihin, kouluihin ja vanhusten tai vammaisten palvelukeskuksiin. Kommunikaation ja viittomakielen ohjaajaksi jopa kahdessa vuodessa Pohjois-Savon opistossa. Hae nyt kevään 2018 yhteishaussa! Lukuvuoden kestävät digitaide-, eläintenkouluttaja- ja sisustussuunnittelulinja alkavat 8/2018. Haku linjoille alkaa 1.3.2018.

Lue lisää

Eiran aikuislukio

Aloita nyt Eiran aikuislukiossa!

Eiran aikuislukiossa ikä on vain numero eikä keskiarvo ratkaise kouluun pääsyä. Älä siis odota, vaan tutustu mahdollisuuksiin! Opiskelunkin voit aloittaa heti kun sinulle sopii. Opiskele päätoimisesti tai sovita kurssit joustavasti aikataulujesi mukaan. Lukion voit opiskella myös verkossa.

Lukio | Aikuisten peruskoulu | Eira High School
Suomen kielen kurssit | Lukioon valmistava koulutus


Lue lisää

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – osaamista ajassa

Haluatko uuden uran ja ammatin? Haluatko täydentää osaamistasi tai saada kesken jääneet opintosi päätökseen?

Tutustu Novidan koulutusvalikoimaan! Valikoimassa mm. sosiaali- ja terveysalan, tekniikan ja liikenteen alan, liiketalouden sekä käsi- ja taideteollisuusalan opintoja.

★ Tervetuloa unelmiesi opintielle Novidaan! ★


Lue lisää

Studia 2017 -messut

Studia 2017 -messut

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma esittelee yliopistot, ammattikorkeakoulut, kansanopistot, toisen asteen oppilaitokset sekä kansainväliset opinahjot ja vaihto-opiskelumahdollisuudet.

Jos kaipaat vinkkejä jatkokoulutukseen tai työelämään, on Studia vastaus kaikkiin kysymyksiisi.


Lue lisää

Eerikkilän Urheiluopisto

Kohti liikunta-alan unelma-ammattia!

Eerikkilän Urheiluopiston liikunnanohjauksen peruskurssille on nyt haku päällä. LOP on suosittu liikunta-alan koulutus, jossa painotuksena ovat ohjaustaidot. Lisäksi koulutus valmentaa liikunta-alan pääsykokeisiin ja kehittää lajitaitoja. Koulutuksen ajankohta on 9.1.–25.5.2018. Ota seuraava askel kohti unelma-ammattiasi ja hae mukaan!

Lue lisää

Päivölän opisto

Varmista oma paikkasi ja hae pian!

LUONNONTIEDELINJA 16.1.–26.5.2018
Valmentava kurssi lääketieteelliseen tai teknillis-luonnontieteelliseen aikoville! Tavoitteena osaaminen, jolla pääsee alan jatkokoulutukseen.
MATKAOPASKOULU 8.1.–27.4.2018
Kiinnostaako kansainvälinen työyhteisö, jossa kielitietosi väistämättä kehittyy? Lähde keväälllä Kanarialle! Päivölän opistosta valmistuneiden työllistyminen on huippuluokkaa.


Lue lisää

Bookbeat

Studentum.fi somessaStudentum.fi FacebookissaStudentum.fi InstagramissaStudentum.fi Twitterissä