4,4 (9 Arvioinnit)

Päivölän opisto

paikassa Tarttila (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opistossa opiskelet laajasti ja monipuolisesti! Oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kuvataide, psykologia, kasvatustieteet tai arkkitehtuuri – Päivölän opisto tarjoaa sinulle vaihtoehdon, jolla pääset eteenpäin kohti unelmiesi opiskelupaikkaa. Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen ja oppilaitosten kanssa. Mikäli haluat opiskella omaa alaasi tai haluat valmentautua vaikkapa kevään pääsykokeisiin, kannattaa tutustua Päivölän tarjontaan. Opinnot antavat valmiuksia jatko-opintoihin sekä työelämässä etenemiseen.

Oikeustieteen linjalta saat hyvät valmiudet oikeus- tai hallintotieteisiin ja samalla opiskelet kohti oikeustieteellisen pääsykokeita. Luonnontiedelinja valmistaa laajasti lääketieteellisen tai DIA-opintojen pääsykokeisiin ja jatko-opintoihin. Kuvataidelinjalla syvennät osaamistasi ja opiskelet laajasti kuvataiteen eri osa-alueita. Arkkitehtuurin linjalla voit hyödyntää maineikkaan matematiikkalinjan opetusta ja parantaa valmiuksiasi pääsykokeissa. Matematiikkalinja on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville, tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille nuorille, ja siellä voit yhdistää opintoihin ylioppilastutkinnon suorittamisen, matematiikan opiskelun sekä työharjoittelun ohjelmistoprojektien parissa. Uusi psykologian linja antaa valmiuksia pääsykokeisiin ja samalla tiedot alasta karttuvat. Tavoitteet voi asettaa omien tarpeitten mukaan, esimerkiksi pääsykokeisiin preppaamiseen tai myöhempiä opintoja varten. Kasvatustieteen linja on tarkoitettu lukion tai toisen asteen oppimäärän suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneet varhaiskasvatuksen, opetuksen, opinto-ohjaajan, henkilöstö-asiantuntijan tai muista kasvatus-, koulutus-, ja opetusalan tehtävistä.

Oppimista opiskelijoita ajatellen

Päivölän opistossa opiskelu tähtää oman osaamistason kasvattamiseen sekä hyvien valmiuksien hankkimiseen jatko-opintoja, pääsykokeita sekä työelämää ajatellen.  Päivölän opisto on yksityinen, puolueeton ja riippumaton oppilaitos. Päivölän opisto on profiloitunut tiedeaineisiin, joissa opetus täyttää korkeakoulutason vaatimukset. Hyväksiluettavien opintopisteiden ansiosta opiskeluaika yliopistossa lyhenee huomattavasti. Kaikki opinnot ovat opintotukijärjestelmän piirissä ja saatu opintotuki ei vaikuta yliopiston tai korkeakoulun opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei myöskään muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa.

Haluatko lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Päivölän opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Päivölän opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liiittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

Puh: 03 233 2200
www.paivola.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 9 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
S.A.R
26 touko 2021

Koulutus oli monipuolista ja eri alojen ja tekniikoiden opettajat olivat ammattitaitoisia. Opiskelu oli välillä aika intensiivistä ja aikataulutettua ehkä hieman liiankin tarkas...

Näytä lisätiedot
5/5
Antti
08 syys 2019
Opetus on erinomaista ja henkilön huomioivaa

Tarttilan amiksesta amk:hon tekee sen, minkä sanoo. Peruskoulun taidoilla lähdin ja valmennuksen jälkeen amikseen pääsin. Oppimista testataan henkilökohtaisesti ja opetusta t...

Näytä lisätiedot
5/5
inkkari
11 kesä 2014
Sponsoroitu