Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Päivölän opisto:sta

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 9 arviointiin

S.A.R
Koulutus oli monipuolista ja eri alojen ja tekniikoiden opettajat olivat ammattitaitoisia. Opiskelu oli välillä aika intensiivistä ja aikataulutettua ehkä hieman liiankin tarkasti mutta kaiken kerkisi tekemään mitä pitikin. Opiskeluseura ainakin omalla lukukaudellani oli aivan parasta <3
Antti
Tarttilan amiksesta amk:hon tekee sen, minkä sanoo. Peruskoulun taidoilla lähdin ja valmennuksen jälkeen amikseen pääsin. Oppimista testataan henkilökohtaisesti ja opetusta tehdään koko ajan osaamistaso huomioiden. Jarkko on huipputyyppi ja opettajana enemmän kuin erinomainen. Tarttilassa saa elämänsä muutenkin reilaan. Säännöllinen rytmi...
Näytä kokonaan
inkkari
päivöliini24
Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.
Opistosta valmistunut matkaopas
Loistava matkaopaskoulutus ja myös Suomen ainoa. Suositellen lämpimästi kaikille matkaoppaudesta kiinnostuneille!
Tea
Päivölän opisto on hyvä alku matkaoppaan työuralle. Koulusta saa hyvät työkalut toimia matkaoppaan tehtävissä ulkomailla. Jos opiskelee ahkerasti ja suorittaa koulussa annetut tehtävät kunnialla, niin varmasti saa työpaikan auringosta.
Emppu
Päivölän opistossa opiskeleminen on ollut hienoa aikaa minulle. Opetus on korkealaatuista ja opettajat osaavat tehtävänsä.
Undulaatti
Intensiivistä opiskelua mukavien opiskelutovereiden ja ammattitaitoisten opettajien kanssa.
opas
Suositttelen lämpimästi Päivölää kaikille :)
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi