Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Päivölän opisto:sta

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 8 arviointiin

Antti
(5)
Tarttilan amiksesta amk:hon tekee sen, minkä sanoo. Peruskoulun taidoilla lähdin ja valmennuksen jälkeen amikseen pääsin. Oppimista testataan henkilökohtaisesti ja opetusta tehdään koko ajan osaamistaso huomioiden. Jarkko on huipputyyppi ja opettajana enemmän kuin erinomainen. Tarttilassa saa elämänsä muutenkin reilaan. Säännöllinen rytmi...
Näytä kokonaan
inkkari
(5)
päivöliini24
(5)
Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.
Opistosta valmistunut matkaopas
(4)
Loistava matkaopaskoulutus ja myös Suomen ainoa. Suositellen lämpimästi kaikille matkaoppaudesta kiinnostuneille!
Tea
(5)
Päivölän opisto on hyvä alku matkaoppaan työuralle. Koulusta saa hyvät työkalut toimia matkaoppaan tehtävissä ulkomailla. Jos opiskelee ahkerasti ja suorittaa koulussa annetut tehtävät kunnialla, niin varmasti saa työpaikan auringosta.
Emppu
(4)
Päivölän opistossa opiskeleminen on ollut hienoa aikaa minulle. Opetus on korkealaatuista ja opettajat osaavat tehtävänsä.
Undulaatti
(4)
Intensiivistä opiskelua mukavien opiskelutovereiden ja ammattitaitoisten opettajien kanssa.
opas
(4)
Suositttelen lämpimästi Päivölää kaikille :)
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi