Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ei arviointeja

Pohjois-Savon opisto

paikassa Kuopio (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen alueelle Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Opistolla voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän. 

Lisäksi opisto on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa Pohjois-Savon opistolla sekä viittomakielen tulkkeja että yhteisöpedagogeja.

Peruskoulun päättäneille Pohjois-Savon opisto tarjoaa toisen asteen opintoihin valmistavaa Opistovuosi oppivelvollisille -koulutusta.

Haluatko lisätietoa Pohjois-Savon opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Pohjois-Savon opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Pohjois-Savon opistolle  yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Opiskelupaikkoja täydennetään lukuvuoden ympäri, joten kysy rohkeasti vapaita paikkoja!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

Puh: 040 1460 200
www.psko.fi

Sponsoroitu