Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valokuvauslinja

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukukausi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä ja keväällä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kouvola
Kansanopistot

Valokuvauslinja

Kymenlaakson opisto valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Valokuvauslinjalla opiskellaan digitaalisen järjestelmäkameran, kuvankäsittelyn ja valokuvailmaisun luovaa käyttöä. Miten muoto tukee sisältöä ja miten rakennamme kuvaan tasapainoisen sommittelun ja puhuttelevan viestin.

Valokuvauksen linjalla tarjotaan perustiedot ja -taidot valokuvauksesta ja avataan näkymää monimuotoiseen ammattikenttään. Puolivuotiset opinnot koostuvat teemallisista teoria-alustuksista, kuvausharjoituksista ja palautteista. Osallistut teoksellasi loppunäyttelyyn ja työstät opintojen päätteeksi oman portfolion.

Valokuvauslinja sopii niin vasta-alkajille kuin valokuvauksen harrastajille ja opinnot valmentavat alan jatko-opintoihin. Opiskelijat ovat sijoittuneet hyvin alan ammatillisiin opintoihin. Valokuvauksen linjalle voit hakea syys- tai kevätlukukaudeksi. Opintosisällöt ovat samat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvauslinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 15 arviointiin

Lisa
(4)
Opiskelen parhaillani vuoden 2019 valokuvauksen syyslinjalla. Nyt kun opiskelua on jo reilusti yli kuukausi takana, voin hyvillä mielin sanoa, että päätös tulla tänne opiskelemaan oli oikea ja olen jo tässä vaiheessa oppinut todella paljon. Olen itse 28-vuotias ja ollut työelämässä jo useita vuosia, joten hyppääminen takaisin opiskelijaksi jä...
Näytä kokonaan
Tuija
(4)
Valokuvauslinjalla oppii kattavasti valokuvausta niin kameratekniikan kuin kuvien analysoinninkin osalta. Rennon ilmapiirin koulu, olitpa sitten kaksikymppinen tai viisikymppinen. Suosittelen.
minnakoo
(4)
Yllätyin positiivisesti linjan intensiivisyydestä. Kyseessä ei ollut valokuvailulinja, vaan todellakin valokuvauslinja. Aikuisena haluaa oikeasti oppia, eikä pelkästään viihtyä - jota sitäkin on tehty. Oma tavoitteeni painottui kuvan sommittelukyvyn parantamiseen, ja se tavoitteeni toteutui täysin. Tajusin myös, että hyviä kuvia voi tehdä monell...
Näytä kokonaan
Arvoinnit
Arvioinnit
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 50 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Aikuisopiskelijana Kymenlaakson ...
Kymenlaakson Opisto

Kun Marita Takatalo vuosi sitten suunnitteli eläkkeelle jäämistä, hän halusi irrottautua työelämästä jonkinlaisen "siirtymäriitin" kautta. Hän oli harrastanut valokuvausta joitakin vuosia ja halusi nyt oppia siitä lisää.

"Opetussuunnitelma vastasi toiveitani ja niin päädyin lähettämään hakemukseni samoihin aikoihin, kun jätin eroanomukseni työnantajalle."

Miten Maritan syksy Kymenlaakson Opistossa sujui? Se selviää täältä.

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: