European Bartender School Helsingissä

Millaista opiskelu EBS Helsingissä todella on? Katso video ja ota selvää!Opiskele baarimikoksi Helsingissä!

Suunnitteletko uranvaihtoa? Oletko kiinnostunut baarimikon ammatista?

Opiskele European Bartender Schoolissa ja hanki baarimikon tutkinto upouudessa koulutuskeskuksessa Helsingissä. EBS baarikoulu Helsingissä on mainio valinta, jos haluat hankkia baarialan todistuksesi Suomessa. Halutessasi voit myös lähteä myös maailmalle EBS:n kansainvälisiin baarikouluihin ja hankkia tutkinnon matkailun ja hauskanpidon lomassa.

European Bartender School (EBS), on kehittänyt neliviikkoisen kurssin, jonka aikana opit kaikki nykyaikaisen baarimikon tiedot ja taidot, jotka valmistavat sinut dynaamiseen ja sosiaaliseen ympäristöön, jossa tulet työskentelemään. Opintojen jälkeen EBS auttaa sinua löytämään baarimikon töitä missä päin maailmaa tahansa.

EBS-kurssi koostuu työnteosta ja hauskanpidosta ja keskittyy opettamaan baarimikon ammatin teorian ja käytännön täydellisesti. Tämä on ainutlaatuinen työ- ja opiskelukokemus, josta saatat hankkia elämänpituisia ystäviä. Helsinki on upea shoppailu ja sosiaaliaktiviteetti kaupunki, jonka ravintolat ja yöelämä tarjoavat rikkaita kokemuksia.

» Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan EBS Helsingin baarimikkokurssille

» Tutustu EBS:n muihin kohteisiin

» Ota yhteyttä ja kysy lisää!Viimeksi päivitetty: 31 maalis 2014

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi