Monipuolinen sosiaali- ja terveysala

Monipuolisuus on sosiaali- ja terveysalan paras puoli

Muutakin kuin hoitotyötä

Asiakaspalvelua, puhelinneuvontaa, opastusta ja ohjausta sekä erilaisia osaston toimistorutiineja, kuten lääkärien sanelujen purkamista ja paperitöitä – näitä pitää sisällään Heidi Lapinkankaan tuleva ammatti.
- Osastonsihteerin työssä yhdistyvät hyvin sekä hoitotyö että toimistotyöt. Minulle tärkeää on myös, että työ on päivätyötä, Heidi kertoo.

Työssäoppimisjaksot auttavat oman tien löytämisessäSosiaali- ja terveysala

Kaksivuotiseen yo-pohjaiseen koulutukseen on kuulunut muun muassa hoitotyön ja lääkehoidon opintoja. – Ensimmäisen vuoden työssäoppimisjaksoilla pääsin tutustumaan työskentelyyn niin päiväkodissa, vanhustenhoidossa kuin mielenterveyskuntoutuksen parissa. Monipuolisuus on alan ehdoton valtti! Työssäoppimisjaksojen kautta selkiytyivät myös omat mielipiteet siitä, millaista työtä haluaa tehdä, Heidi painottaa.
– Koulutusohjelma sopii huolelliselle, järjestelmälliselle ihmiselle, joka viihtyy ihmis-läheisessä työssä.

"Mahdollisimman pian oikeisiin töihin!"

Asiakaspalvelun ja tietohallinnon koulutusohjelmassa perehdytään toisena opintovuotena tietotekniikkaan, kieliin ja muuhun lääkäriasemilla ja osastoilla tarvittavaan osaamiseen. Työssäoppimisjaksojen jälkeen kynnys työelämään on matala: Mahdollisimman pian oikeisiin töihin! kertoo Heidi tulevaisuudensuunnitelmistaan. – Hoitoalalla töitä riittää aivan varmasti.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.