Sivuston käyttötapa: Mobiili

Monipuolinen sosiaali- ja terveysala

Oulun seudun ammattiopisto

Monipuolisuus on sosiaali- ja terveysalan paras puoli

Muutakin kuin hoitotyötä

Asiakaspalvelua, puhelinneuvontaa, opastusta ja ohjausta sekä erilaisia osaston toimistorutiineja, kuten lääkärien sanelujen purkamista ja paperitöitä – näitä pitää sisällään Heidi Lapinkankaan tuleva ammatti.
- Osastonsihteerin työssä yhdistyvät hyvin sekä hoitotyö että toimistotyöt. Minulle tärkeää on myös, että työ on päivätyötä, Heidi kertoo.

Työssäoppimisjaksot auttavat oman tien löytämisessäSosiaali- ja terveysala

Kaksivuotiseen yo-pohjaiseen koulutukseen on kuulunut muun muassa hoitotyön ja lääkehoidon opintoja. – Ensimmäisen vuoden työssäoppimisjaksoilla pääsin tutustumaan työskentelyyn niin päiväkodissa, vanhustenhoidossa kuin mielenterveyskuntoutuksen parissa. Monipuolisuus on alan ehdoton valtti! Työssäoppimisjaksojen kautta selkiytyivät myös omat mielipiteet siitä, millaista työtä haluaa tehdä, Heidi painottaa.
– Koulutusohjelma sopii huolelliselle, järjestelmälliselle ihmiselle, joka viihtyy ihmis-läheisessä työssä.

"Mahdollisimman pian oikeisiin töihin!"

Asiakaspalvelun ja tietohallinnon koulutusohjelmassa perehdytään toisena opintovuotena tietotekniikkaan, kieliin ja muuhun lääkäriasemilla ja osastoilla tarvittavaan osaamiseen. Työssäoppimisjaksojen jälkeen kynnys työelämään on matala: Mahdollisimman pian oikeisiin töihin! kertoo Heidi tulevaisuudensuunnitelmistaan. – Hoitoalalla töitä riittää aivan varmasti.
Lue lisää Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Ota yhteyttä


Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi