Opiskelijakokemuksia valokuvauksen opinnoista

Muurlan Opisto

Muurlan Opisto

Klasun ajatuksia

Opiskelu opistolla oli aivan mahtavaa. Opettajat, muu henkilökunta ja vierailevat opettajat oli mahtavia. Miljöö on hieno ja inspiroiva. Kaiken kaikkiaan hyvin vietetty kaksivuotinen.

Tavoitteena oli tulla paremmaksi kuvaajaksi ja saada varmuutta omaan tekemiseen ja sainkin sen ja paljon enemmän. Innostuin henkilökuvaamisesta ja katukuvauksesta. Pimiötyöskentely vei mukanaan.

Ilman Muurlaa en olisi nyt tässä. Olen ohjaajana Työllisyyspalveluiden Mediaportissa ja opiskelen samalla ohjaus alaa oppisopimuksella. Teen myös valokuvaajan töitä kevytyrittäjänä ja taidetta aina kun ehtii.

Annan ajatuksia

Opiskelu Muurlassa oli mun elämän parasta aikaa! Koko Muurlan opisto oli kuin oma pieni maailma. Loimme mahtavia ystävyyssuhteita ja verkostoja. Jokainen sai olla täysin oma itsensä.

Tavoitteeni oli oppia ilmaisemaan itseäni kuvin ja oppia lisää valokuvauksesta ja kuvien muokkaamisesta. Opin todella vahvan pohjan kuvien muokkaukselle. Opin myös paljon valokuvauksen keskeisistä asioista. Oppiminen jatkuu edelleen!

Kasvoin Opistolla aivan uudeksi ihmiseksi, enkä ilman näitä kahta vuotta olisi tässä missä nyt olen. Ystävyydet säilyivät edelleen. Toimin täysipäiväisenä yrittäjänä hevosten kanssa ja valokuvaus kulkee edelleen vahvasti mukana!
Lue lisää Valokuvaus
Lue lisää Valokuvauksen peruskurssi

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.