Suomen Teatteriopisto

paikassa Tampere
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Suomen Teatteriopisto

Suomen Teatteriopisto

Suomen Teatteriopisto

Tampereen Komediateatterin yhteyteen perustettu Suomen Teatteriopisto on yksityinen opisto, joka järjestää ammattiin ohjaavaa koulutusta kolmella koulutuslinjalla. Yli 20 vuoden kokemuksella oppilaitos tarjoaa opiskelijoilleen monipuolista ja laadukasta opetusta näyttelijäntyössä. Suomen Teatteriopistossa jokaista oppiainetta opettaa juuri sen alan ammattilainen. Suomen Teatteriopistossa luodaan kontakteja työelämään jo opiskeluvaiheessa, sillä opiskelijoitamme käyvät katsomassa monet ohjaajat, elokuva- ja tv –tuottajat, näyttelijät sekä eri medioiden roolitushenkilöt. Lisäksi opiskelijoita välitetään moniin eri produktioihin, niin teatteri-, tv-, elokuva-  kuin mainostuotantoihinkin.

Suomen Teatteriopisto toimii kahdessa rakennuksessa: Tampereen Komediateatterilla, jossa opiskelu tapahtuu aidossa teatteriympäristössä sekä uusissa tiloissa Sukkavartaankadulla Hovissa.

Opinnot kuuluvat opintotukilain piiriin.

Haaveiletko urasta näyttelijänä?

Alan ammattilaiset ohjaavat näyttelijän uralle aikovia opiskelijoita. Opetuksen tavoitteena on kehittää näyttelijäopiskelijoiden luovuutta, esiintymisrohkeutta ja ilmaisutaitoa työelämän haasteita silmälläpitäen.

Suomen Teatteriopistolla on kolme koulutuslinjaa: näyttelijäntyön peruslinja, musiikkiteatteripainotteinen näyttelijäntyön peruslinja sekä näyttelijäntyön jatkolinja. Suomen Teatteriopisto tarjoaa myös teatteri-ilmaisun perusopetusta harrastajille sekä koulutusta yritysten henkilöstön koulutus- ja juhlatilaisuuksiin.

Tervetuloa Teatteriopiston maailmaan!

Opetus perustuu näyttelijäntyön opetukseen ja se käsittää laajasti näyttelijäntyön osa-alueita:

  • improvisaatio
  • puhetekniikka
  • kontaktiharjoitukset
  • roolianalyysi
  • laulu
  • tanssi

Suomen Teatteriopistoon voi hakea kaksi kertaa vuoden aikana täyttämällä opiston kotisivuilta löytyvän lomakkeen.

Kiinnostuitko Suomen Teatteriopistosta?

Löydät lisätietoa Suomen Teatteriopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Teatteriopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Kansanopistot
Taide / Kulttuuri Paikkakunta
Musiikkiteatteripainotteinen peruslinja Tampere
Näyttelijäntyön jatkolinja Tampere
Näyttelijäntyön peruslinja Tampere

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Teatteriopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Suomen Teatteriopisto

Lapintie 3 a
33100 Tampere

Puh: 0207 288 388
www.suomenteatteriopisto.fi


Sponsoroitu