San Diego State University

paikassa San Diego
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

San Diego State University

San Diego State University

San Diego State University

Haluatko opiskella aurinkoisessa Kaliforniassa todella hyvässä yliopistossa? Jos vastasit kyllä, San Diegon osavaltion yliopisto (SDSU) on sinulle erinomainen vaihtoehto. San Diegossa opiskelet upeassa ilmastossa yhdellä Yhdysvaltojen kauneimmista kampuksista. San Diegossa saat nauttia paitsi suurkaupungin vilinästä, myös Kalifornian parhaista surffausrannoista.

San Diego State University on Kalifornian kolmanneksi suurin yliopisto ja se tunnetaan vilkkaasta opiskelijaelämästään. Yliopistossa opiskelee yli 35 000 opiskelijaa, jotka tulevat noin 65 eri maasta. Yliopiston kurssitarjonnasta löytyy noin 3000 kurssia yli 80:sta eri aihealueesta.

Aurinkoiset ilmat ja upea kampusalue

San Diegon säästä on vaikea pistää paremmaksi. Se on harvoin liian kuuma, eikä melkein koskaan kylmä. 

Kampusmiljöö on erittäin kaunis. Kirjakaupat, kirjastot, kahvilat ja ravintolat sijaitsevat palmujen alla alueelle tyypillisissä kauniissa valkoisissa taloissa. Yliopisto omistaa myös Mission Bay Aquatic Centerin, jossa voit harrastaa vesiurheilua, kuten surffausta, sukellusta ja vesihiihtoa. Kampuksella pysähtyvä raitiovaunu vie sinut nopeasti muualle kaupunkiin ja aina Meksikon rajalle asti.

Opiskelu San Diego State Universityssä

Yhteistyössä San Diego State Universityn kanssa autamme sinua hakeutumaan seuraaviin koulutusvaihtoehtoihin

 • Opiskelu ulkomailla – 1 tai 2 lukukautta

Kiinnostuitko opiskelusta San Diego State Universityssä?

Jos kiinnostuit opiskelusta ja haluaisit kuulla lisää tai kaipaat apua hakemisessa, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön.


Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pääsyvaatimukset

Sinulla tulee olla suoritettuna lukion päättötodistus (tai vastaava). Riittävän englannin kielen kielitaidon voi osoittaa saamalla TOEFL-kielitestistä vähintään 61 pistettä, IELTS-kielitestistä vähintään 5,5 tai Duolingo-testistä vähintään 90 pistettä.

Voit osoittaa kielitaidon myös kirjoittamalla englannista korkean arvosanan. Mikäli olet suorittanut ylioppilatutkinnon yli 8 vuotta sitten, sinun tulee osoittaa kielitaito jollakin edellämainituista testeistä.

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2023

 • Kevälukukausi: 9 tammikuuta – 11 toukokuuta
 • Syyslukukausi: 10 elokuuta – 18 joulukuuta

Kurssimaksut

Kurssimaksut 2023

 • Opiskelu ulkomailla (1–2 lukukautta), undergraduate
  Opiskelumaksu 12/15 opintoyksikölle (units) on noin 7000 USD tai noin 7846 USD  / lukukausi.
 • Opiskelu ulkomailla (1–2 lukukautta), postgraduate
  Opiskelumaksu 9/12 opintoyksikölle (units) on noin 7000 USD tai noin 8026 USD  / lukukausi.
 • Sertifikaatit (1 lukukausi)
  Opiskelumaksu on noin 7000 USD / lukukausi.

Muut maksut

 • Hakemusmaksu: 175 USD

Nämä ovat San Diego State Universityn maksuja. Me autamme sinua hakuprosessissa maksutta.

Asuminen

San Diego State University tarjoaa monia erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja koulun kampuksella ja sen lähellä.

Voit joko asua SDSU:n omassa opiskelija-asunnossa (Fraternity Row), yhteisessä huoneistossa muiden opiskelijoiden kanssa kampuksen ulkopuolella tai isäntäperheessä.

Jaettu opiskelija-asunto kampuksella:

Asut kampuksella tai sen lähellä olevassa huoneistossa (yhden tai kahden hengen huone) ja jaat keittiön ja kylpyhuoneen muiden opiskelijoiden kanssa. Huoneistot ovat osittain tai täysin kalustettuja, mutta sinä olet vastuussa vuodevaatteista (mukaan lukien tyyny ja peitto), ruoasta ja keittiövälineistä.

Asumiseen kuuluu pääsy yhteistiloihin, joista löytyy tv, grilli, biljardipöytä, poreallas jne. Vesi, sähkö, kaasu ja Internet sisältyvät hintaan (ellet kuluta paljon).

Fraternity Row tarjoaa lisäksi osittain kalustettuja kahden tai kolmen huoneen huoneistoja, joissa on oma makuuhuone, keittiö ja olohuone, jossa on tv. Hinta on alkaen 915 USD, mutta maksat vuokrakustannuksen kiinteänä summana koko lukukauden ennen muuttoa / sen jälkeen. Voit jättää hakemuksen täällä.

Sanctuary Suites tarjoaa täysin kalustettuja kahden tai kolmen huoneen huoneistoja, joissa on jaetut tai yksityiset makuuhuoneet ja kaksi kylpyhuonetta, jotka ovat opiskelijoiden käytössä. Hinta on alkaen 915 USD, mutta maksat vuokrakustannuksen kiinteänä summana koko lukukauden ennen muuttoa / sen yhteydessä. Voit jättää hakemuksen täällä.

Huomaathan, että huoneistot ovat erittäin suosittuja. Sinun tulee varata asunto jopa kuusi kuukautta etukäteen.

Asuminen kampuksen ulkopuolella:

Myös koulun ulkopuolella on hyvät mahdollisuudet asua yksityisasunnoissa tai vuokrata asuntoja itse. Jos päätät löytää oman majoituksesi kampuksen ulkopuolelta, hoidat koko majoituksen etsintäprosessin itse.

Lue vinkkejä majoituspaikan löytämiseen kampuksen ulkopuolelta täältä. Löydät myös hyviä vinkkejä ja neuvoja siitä, mitkä alueet ovat houkuttelevia asua San Diegossa. Jos napsautat "Start your search", saat luettelon erilaisista majoituspaikoista, joita SDSU suosittelee, sekä yhteystiedot jokaiseen majoitukseen.

Muita vaihtoehtoja kampuksen ulkopuoliseen majoitukseen löydät täältä.

Muita lähestymistapoja ovat liittyä Facebook -ryhmiin ja osallistua siellä julkaistuihin asuntomainoksiin. Alta löydät linkit kahteen ryhmään, joissa mainostetaan majoitusta San Diegossa.

HUOM! Lue vuokrasopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista. Vuokrasopimus velvoittaa sinut yleensä maksamaan tietyn määrän kuukausia, vaikka muuttaisit sinne aikaisemmin.

Asuminen paikallisessa isäntäperheessä:

Jos olet kiinnostunut paikallisesta kokemuksesta ja asumisesta amerikkalaisessa isäntäperheessä, SDSU tekee yhteistyötä useiden erilaisten isäntäperheen ulkoisten asumisvaihtoehtojen kanssa. Lisätietoa löydät täältä.

Koulutukset

Yliopistot
Kauppatiede / Liiketalous Paikkakunta
Opiskelu ulkomailla (1–2 lukukautta) San Diego

Ota yhteyttä

Request information

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

San Diego State University

5500 Campanile Dr
San Diego

Sponsoroitu