Erikoisammattitutkinnot

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Isännöinnin erikoisammattitutkinto antaa sinulle uutta tietoa ja taitoa monenlaisiin vaativiin isännöinnin tehtäviin. Koulutus vahvistaa tekemistäsi isännöitsijänä tai kiinteistömanagerina sekä tuo lisäosaamista isännöintiyrityksen johto-, asiantuntija-, tai kehitystehtäviin.
Voit työskennellä myös kiinteistön omistajayhteisössä, omistaja- tai käyttäjäpalveluja tuottavassa yrityksessä, tai voit toimia itsenäisenä yrittäjänä.

Kenelle?</h2> 

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit vaativissa isännöinnin tehtävissä. Voit toimia esimerkiksi isännöitsijänä, kiinteistömanagerina, isännöintiyrityksen johto-, asiantuntija-, tai kehitystehtävissä. Työsi voi myös olla kiinteistön omistajayhteisössä, omistaja- tai käyttäjäpalveluja tuottavassa yrityksessä, tai voit toimia itsenäisenä yrittäjänä.

Käytännön toteutus 

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittamisen voi aloittaa joustavasti oman aikataulun mukaan. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla tulee olla alan työpaikka.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöinnin erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu