Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Unity-pelimoottori

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
4 kuukautta
Opintotukikelpoinen
Syksy 2022
   
Monimuotototeutus
Kouvola
Kansanopistot
Unity

Unity-pelimoottori

Unity-pelimoottori -linjalla tutustut pelimoottorin eri käyttötarkoituksiin ja julkaisuun eri alustoille. Ymmärryksesi pelimoottorin erilaisesta hyödyntämisestä peli- ja muilla aloilla kasvaa. Koulutuksessa käydään läpi interaktiivisen median perusperiaatteita ja rakennetaan projektiluontoisesti demo-portfolio jokaiselle opiskelijalle. 

Suosittelemme koulutusta kaikille, jotka tarvitsevat pelimoottoria työssään tai harrastustoiminnassa. Vaatimuksena on 18 vuoden ikä, kokemusta 3D-mallinnuksesta ja itsenäinen ote työskentelyyn.

Koulutuksen sisältö

Lukuvuoden alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Pelimoottorin käyttöä opiskellaan alkeista, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Harjoitustyöt ja oppimisympäristö sopivat kaiken tasoisille opiskelijoille.

Opintosisällöt

  • Unityn perusteet
  • Ympäristöjen tekeminen ProBuilderilla
  • Äänimaailman luonti
  • Visuaalinen ohjelmointi
  • UI-elementit
  • Pelisuunnittelun perusteita
  • Animaatiot
  • Projektin viimeistely
  • Optimointi
  • Ensimmäinen julkaistu peli

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Unity-pelimoottori, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Lisätietoa

Sinulla tulee olla käytössä oma PC ja internetyhteys etäopetukseen osallistuaksesi. Opiskelun ajaksi saat käyttöösi pelimoottorin ja muut tarvittavat ohjelmistot. Verkko-opetus järjestetään Google Meetissä. Oppimisalusta sijaitsee Google Classroomissa (ei vaadi erillisten ohjelmien latausta). Koulutuspäivien väleihin sijoittuu itsenäistä ohjattua ja tuettua etäopiskelua. Etäopiskelun ohjaus tapahtuu yhteisesti sovitussa, suljetussa sosiaalisen median ryhmässä sekä oppimisalustalla.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Unity-pelimoottori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen, visuaalisen alan ja suomen kielen opetukseen erikoistunut kansanopisto sekä alueellinen kansalaisopisto. Suomen onnellisimman opiston opiskelijat ammentavat oppia elämää varten kahdella kampuksella: Kouvolan Inkeroisissa ja Haminan Jamilahdessa.  Kouvolan kampuksella voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Unity-pelimoottori ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 53 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Unity-pelimoottori täytä seuraavat tiedot: