🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatillinen koulutus

TUVA | tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Linnasmäen opisto, paikassa Turku
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TUVA | tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

TUVA

TUVA eli tutkintokoulutukseen valmentava koulutus on hyvä vaihtoehto sinulle, jolla ei ole vielä opiskelupaikkaa ammatillisessa koulutuksessa tai lukiossa tai opintosi ovat keskeytyneet. TUVAlla saat lisää aktiivista miettimis- ja valmistautumisaikaa.

Koulutuksen aikana tutustut ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Samalla pohdit omia tavoitteitasi ja laadit suunnitelman niiden toteuttamiseksi. Tähän saat ohjausta sekä ryhmässä että henkilökohtaisesti. Lisäksi parannat oppimaan oppimisen taitojasi, jotta selviät paremmin toisen asteen koulutuksessa. Saat uusia näkökulmia oppimiseen erilaisten työvälineiden ja digitaalisuuden avulla. Koulussa jaksamista kehitetään erilaisin aktiviteetein. Opiskelua innostetaan pelillisyydellä ja monipuolisilla oppimisympäristöillä. Arvosanojen lisäksi saat aktiivisuudestasi kerättyä osaamismerkkejä, joita voit hyödyntää esimerkiksi työnhaussa.

TUVA-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus kohentaa taitojasi perusopetuksen oppiaineissa ja korottaa perusopetuksen päättötodistuksen arvosanoja. Lisäksi parannat oppimaan oppimisen taitojasi, jotta selviät paremmin toisen asteen koulutuksessa.

Opiston TUVA jatkaa kymppiluokan perinteitä ja panostaa erityisesti lukuaineiden korottamiseen omien kokeneiden opettajien voimin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TUVA | tutkintokoulutukseen valmentava koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Koulutus alkaa elokuussa tai henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Koulutukseen haetaan toisen asteen yhteishaussa.

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja lounas koulupäivinä (ma-pe) ovat maksuttomia.

Voit anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa (yhden hengen huoneen lisämaksu on 30e/vko). Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille. Asumisoikeuden saaneilla myös asuminen, aamupala ja päivällinen koulupäivinä ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TUVA | tutkintokoulutukseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Linnasmäen opisto
Lustokatu 7
20380 Turku

Linnasmäen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Linnasmäen opistolla ei ole välivuosi. Se on...

Lue lisää oppilaitoksesta Linnasmäen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu