Ammatillisen tutkinnon osat

Kiinteistön yleishoito ja valvonta (30 osp) sekä Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen (30 osp)

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
1 vuosi
Pituus
1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kiinteistön yleishoito ja valvonta (30 osp) sekä Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen (30 osp)

Suorita pakolliset tutkinnon osat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon kiinteistönhoidon osaamisalalta ja työllisty alan työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö, laajuus ja tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, kiinteistönhoidon osaamisalalta kaksi pakollista tutkinnon osaa : Kiinteistön yleishoito ja valvonta (30 osp) sekä työllistyminen alan työtehtäviin ja Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen (30 osp).

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistön yleishoito ja valvonta (30 osp) sekä Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen (30 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka soveltuvat kiinteistöpalvelujen työtehtäviin. Valinnassa huomioidaan aikaisempi alan koulutus- ja työkokemus ja alan terveydelliset vaatimukset. Alalla toimiminen vaatii hyvää terveyttä, ihmissuhdetaitoja ja palveluhenkisyyttä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu