Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Raisio
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Kirjanpitäjä

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala

Taloushallinnon ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat työskennellä alan vaativimmassa työtehtävissä ja ovat mahdollisesti suorittaneet jo liiketalouden perustutkinnon. Hakijan tulee hallita tietotekniikan perustaidot

Opintojen sisältö

Opintojen rakenne suunnitellaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti (henkilökohtaistaminen).  Opintojen laajuus määräytyy sinulle tehtävän henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutuksen kesto keskimäärin 1,5 – 2 vuotta, joka tarkentuu henkilökohtaistamisen myötä.

Voit valita kolmesta eri osaamisalasta:

  • kirjanpitäjä 
  • palkanlaskija
  • talousassistentti

Opiskelu on kokopäivätoimista, jossa on lähiopetusta sekä etäopetuspäiviä ja työssäoppimista. Työssäoppimisen aikana on tarkoitus suorittaa tutkinto näyttötutkintona.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.