Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | maahanmuuttajille

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | maahanmuuttajille

Toimitilahuoltaja työskentelee asuinkiinteistöjen, teollisuuslaitosten, liikennevälineiden sekä kauppa- ja myymälätilojen puhtaanapitotehtävissä. Lisäksi tehtäviin voi kulua rakennusaikaista puhtaanapitoa, ulkoalueiden hoitoa, pienimuotoisia rakennusteknisiä korjaustöitä sekä aula- ja vahtimestaripalveluja. Työssä tarvitaan palveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja fyysistä kuntoa.

Toimitilahuoltajia työskentelee mm. kouluissa, toimistoissa, liikuntatiloissa, tehtaissa, asuinkiinteistöissä, virastoissa, lentokentillä, ostoskeskuksissa, hotelleissa, ravintoloissa, liikennevälineissä sekä rakennustyömailla.

Koulutuksen kuvaus

Toimitilahuoltaja suunnittelee ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kodin erityistilanteet, oppilaitokset ja päiväkodit, sosiaalihuoltolaitokset, terveydenhuoltolaitokset, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Toimitilahuoltaja voi osallistua myös ruokapalvelujen tuottamiseen erilaisissa asiakaskohteissa.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Perustutkinnon jälkeen osaamista voi hankkia lisää esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | maahanmuuttajille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Mänttä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Mänttä
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu Suomessa asuville maahanmuuttajille, jotka haluavat kouluttautua ammattiin ja opiskella suomen kieltä. Voit opiskella tutkinnon tai tutkinnon osia. Sinulle tehdään oma opiskelusuunnitelma. Sinun pitää kuitenkin osata suomen kieltä vähän.

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Koulutukseen on jatkuva haku, hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakijat kutsutaan haastatteluun ennen valintaa.

Opintojen aloitus joustavasti lukuvuoden aikana.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Kustannukset

Opetus ammatillisessa koulutuksessa on maksutonta. Opiskelija maksaa kuitenkin itse osan opiskelukustannuksista: esim. oppikirjat sekä omaan käyttöön tulevat työvälineet, laitteet ja materiaalit, jotka koulutuksen päätyttyä jäävät opiskelijalle.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu