Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 1,5–2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Kysy lisätietoa
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK

Rakentamisen koulutus

Rakentamisen koulutus | YAMK

Insinöörin ylempi AMK-tutkinto sopii sinulle, joka haluat kehittää niin omaa asiantuntijuuttasi kuin työpaikkaasi. Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden kuin yliopistojen maisterin ja diplomi-insinöörin tutkinto.

Rakentamisen ylempi insinöörikoulutus on Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja alueen yritysten yhteistyön tulos. Se on työelämälähtöinen ja laaja-alainen tutkinto, jonka kautta syvennät valmiuksiasi toimia talonrakennusalan vaativissa projektinjohto-, tuotanto- tai suunnittelutehtävissä.

Opintojen toteutus

Tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä. Opinnot koostuvat syventävistä ammattiopinnoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Voit suuntautua talonrakennustekniikan rakennesuunnitteluun tai tuotantotekniikkaan. Rakennesuunnittelun painopisteinä ovat suunnittelu, rakenteiden mekaniikka ja rakennusfysiikka. Tuotantotekniikan painopistealueina ovat rakennusprojektin ohjaus, rakentamisen liiketoimintaosaaminen ja rakennuttaminen.

Rakennusinsinöörin ylemmissä AMK-opinnoissa opiskellaan esimerkiksi, betoni-, puu- ja teräsrakenteita, tietomallinnusta ja rakennusfysiikkaa. Projektinjohtamiseen tarvittavia taitoja omaksut rakentamisen liiketoimintaosaamisen, rakennusprojektin ohjauksen sekä johtamisen opinnoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri (AMK tai BE) rakennustekniikan koulutusohjelmassa, ylempi korkeakoulututkinto (DI, rakennustekniikka) tai ulkomailla suoritettu tekniikan alan korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee lisäksi olla vähintään kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittaneelta, joka sittemmin on suorittanut korkeakoulututkinnon, työkokemukseksi hyväksytään vähintään kolmen vuoden alan työkokemus, josta vähintään vuosi on oltava suoritettuna korkeakoulututkinnon jälkeen.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi