Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Pituus: 1,5–2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyllä
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutuspaikkakunta: Seinäjoki
Koulutuksen järjestäjä: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK

rakentamisen koulutus

Rakentamisen koulutus | YAMK

Koulutuksen tavoitteena on antaa jatko-opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän voi toimia rakennusalalla vaativissa projektinjohto-, tuotanto- tai suunnittelutehtävissä. Rakennusalan yrityksissä kaivataan ylemmän ammattikorkeakoulutason työntekijöitä. Rakentamisen ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneilla on siten hyvä mahdollisuus edetä johtotehtäviin alueen yrityksissä ja organisaatioissa.

Rakennesuunnittelun painopistealueena on saavuttaa teoriaopintojen osalta AA-luokan rakennesuunnittelijan pätevyys. Opetus painottuu eurokoodien mukaiseen suunnitteluun, rakenteiden mekaniikkaan ja rakennusfysiikkaan. Tuotannon painopistealueina ovat rakennusprojektin ohjaus, rakennusalan laskentatoimi ja yritystalous.

Opintojen toteutus

Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena, joten opiskelu onnistuu työn ohessa. Opetuksessa voidaan käyttää myös verkko-opetusmenetelmiä. Lähiopetusta on perjantai-iltaisin ja lauantaisin keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa. Opetus on opiskelijalle maksutonta. 

Tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä, josta opinnäytetyön laajuus on 30 op. Opinnäytetyö on kehittämishanke, joka liittyy yrityksen ja elinkeinoelämän ajankohtaisiin kysymyksiin ja ongelmakohtiin ja samalla se kehittää omaa työtä sekä organisaation toimintaa. Opiskelija voi suuntautua joko rakennesuunnitteluun tai talonrakentamisen tuotantoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa rakentamisen koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Seinäjoen ammattikorkeakoulu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto insinööri (AMK tai BE) rakennustekniikan koulutusohjelmassa, ylempi korkeakoulututkinto (DI, rakennustekniikka) tai ulkomailla suoritettu tekniikan alan korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee lisäksi olla vähintään kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittaneelta, joka sittemmin on suorittanut korkeakoulututkinnon, työkokemukseksi hyväksytään vähintään kolmen vuoden alan työkokemus, josta vähintään vuosi on oltava suoritettuna korkeakoulututkinnon jälkeen.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen koulutus | insinööri | YAMK.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Seinäjoen ammattikorkeakoulu