Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinnon suorittaneella maalarilla on perusvalmiudet alan eri tehtäviin sekä työelämän edellyttämään ammattitaitoon. Koulutuksen aikana opiskellaan muun muassa rakennusten sisä- ja ulkopuolisia uudis- ja korjausmaalausta sekä pintakäsittelytöitä.

Maalarin työn vaatimukset

Maalarilta edellytetään siisteyttä, johdonmukaisuutta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Hän arvostaa omaa ja toisten työtä sekä tuntee vastuuta työnsä laadusta. Ammattitaitoinen maalari kuuntelee asiakkaitaan ja noudattaa tehtyjä sopimuksia. Työnsä hän tekee ympäristöystävällisesti työturvallisuuden huomioiden. Yleisimpiä työtehtäviä ovat rakennusten ja tuotteiden sisä- ja ulkopuoliset uudis- ja korjausmaalaustyöt sekä tasoite- ja tapetointityöt. Maalari voi lisäksi työelämässä erikoistua entisöinti- ja koristemaalaustöihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari täytä seuraavat tiedot: