Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Kosmelogi

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Kauneudenhoitoalan tehtävänä on tuottaa turvallisia ja korkealaatuisia palveluja, jotka edistävät asiakkaan kauneutta ja terveyttä sekä tarjoavat virkistystä, rentoutusta ja hyvänolon tunnetta. Kosmetologit ja kosmetiikkaneuvojat kauneudenhoitoalan ammattilaisina hoitavat asiakkaiden tervettä ihoa, hierovat ja ehostavat sekä opastavat ja neuvovat asiakkaita ihon itsehoidossa ja ehostuksessa. He myyvät kosmeettisia hoitoja ja tuotteita, joilla saadaan aikaan ja ylläpidetään asiakkaan hyvää oloa, ihon terveyttä ja kauneutta. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää koulutuksesta oppilaitoksen kotisivuilta

Kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan opinnot

Kauneudenhoitoalan perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista, ammattitaitoa täydentävistä tutkinnon osista sekä vapaasti valittavista tutkinnon osista. Tutkinto sisältää kaksi erillistä osaamisalaa: Ihon laite- ja erikoishoitojen osaamisala, jonka tutkintonimike on kosmetologi sekä Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisala, jonka tutkintonimike on kosmetiikkaneuvoja.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla verkkosivuilla.

Tutkinto / todistus

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi

Arvioinnit

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.