Ylemmät AMK-tutkinnot

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | Tradenomi (YAMK)

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | Tradenomi (YAMK)

Miten vastuullisia ovat yrityksesituotteet, palvelut,toimitusketjutjaprosessit?Mitentunnistatuusia, vihreän siirtymän luomia liiketoiminnan mahdollisuuksia?Miten varmistatyrityksesitaloudellisen kannattavuudenja kilpailuedun tekijät? 

Syksyllä 2023 alkaa uusi liiketoiminnan vastuullisuuteen keskittyvä YAMK-koulutus.

Koulutuksen suoritettuasi osaat kehittää pk-yrityksen liiketoimintaa ottaen huomioon toiminnan taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset.Osaat tunnistaamuuttuvastatoimintaympäristöstämahdollisuuksiaja kilpailuedun lähteitä. Osaatjohtaa ja kehittää yrityksen vastuullista ja kannattavaaliiketoimintaa.Sinulla on vahva tietopohjajakonkreettisialiiketoiminnankehittämistaitoja.

YAMK-koulutus on tarkoitettu pk-yrityksissä työskenteleville kehittämishakuisille liiketoiminnan osaajille. Työskentelet keskijohdossa, asiantuntijana tai esihenkilönä ja sinulla on tulosvastuu jostakin osa-alueesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | Tradenomi (YAMK), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän liiketoiminnan kehittäjä | Tradenomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu