Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Ei arviointeja

Myynti ja markkinointi | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Myynti ja markkinointi | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Myynti ja markkinointi, tradenomi (AMK) (monimuotototeutus)

Kiinnostaako sinua asiakaslähtöinen myynti ja digitaalinen markkinointi? Nautitko luovasta ja ratkaisukeskeisestä työstä ihmisten parissa? Haluatko oppia rakentamaan huippuja asiakaskokemuksia?

Myynnin ja markkinoinnin tradenomikoulutuksessa korostuu asiakaskokemuksen johtaminen eli myynnin, markkinoinnin ja palvelumuotoilun mahdollisimman saumaton yhteistyö. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa opintojen suorittamisen työn ohella tai omaan työhön yhdistäen.

Opintoja suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä yritysten kanssa. Tavoitteena on löytää sinulle opiskelijana mielekkäitä käytännön harjoittelun ja kehittymisen mahdollisuuksia opintojesi aikana ja niiden jälkeen.

Olet sitten alaa vaihtamassa tai hakemassa nostetta työurallesi, hae myynnin ja markkinoinnin koulutukseen, jossa on tekemisen meininkiä! 

Myynnin ja markkinoinnin tradenomin opinnot

Koulutukseen sisältyy 90 op ydinosaamisen opintoja ja 60 op täydentävän osaamisen opintoja. Lisäksi opintoihin kuuluu 30 op (noin 5kk) työharjoittelua, 15 op opinnäytetyö, sekä 15 op vapaasti valittavia opintoja.

Myynnin opinnoissa kehität omaa myyntiajatteluasi ja -osaamistasi päivittäisistä asiakaskohtaamisista ja arvomyynnistä vaativaan b2b-myyntityöhön ja asiakkuuksien johtamiseen.

Palvelumuotoilun opinnoissa perehdyt asiakaskokemuksen tutkimiseen, mallintamiseen ja kehittämiseen monialaisissa ryhmissä yhdessä muotoilijaopiskelijoiden kanssa.

Markkinoinnin opinnoissa keskityt erityisesti digitaaliseen markkinointiin ja sen analytiikkaan.

Monimuoto-opiskelun toteutus

Monimuoto-opiskelu on suunniteltu siten, että voit työskennellä opintojen kanssa samanaikaisesti. Jos työskentelet myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, voit liittää opintoja myös omaan työhösi. Lähiopetusta on kahtena päivänä viikossa noin kolmen viikon välein. Päivät ovat loppuviikosta, joko to-pe tai pe-la ryhmästä ja opiskeluvuodesta riippuen

Palvelumuotoilun ja -johtamisen opintoja opiskellaan monialaisissa ryhmissä yhdessä muotoilijaopiskelijoiden kanssa. Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia oppimismenetelmiä ja -ympäristöjä.

Myynnin ja markkinoinnin tradenomi työelämässä

Myynnin ja markkinoinnin tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia erilaisissa myynti-, markkinointi- ja kehittämistehtävissä.

Tehtävänimikkeitä voivat olla:

  • Account manager / avainasiakaspäällikkö
  • Asiakaspalvelupäällikkö
  • Inbound marketing specialist / sisältömarkkinoija
  • International marketing assistant / markkinointiassistentti
  • Myyntineuvottelija
  • Myyntipäällikkö
  • Service adviser / asiakasneuvoja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynti ja markkinointi | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Kouvola

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti ja markkinointi | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu